ALTAKİNE NE SÖYLERDİNİZ?

Katregül

Member
fezapilotu ' Alıntı:
yahu ben yapamamda su alttaki super ders anlatirmis,gel onlara gidelim,
kapiyi acmazsa camdan gireriz :angel:

fezapiloti abi vallahi alttaki kişi sensin ben senden ders istiyorum yapacan banane hem cevab yazarak lisan-ı klavye ile ders yapabilirim dedin.

Katregül

Member
Neyse sizden bana hayır yok ben öz mürşidime gideyim risale-i nurun muallimi kendisidir,muallime ihtiyaç bırakmaz ama bana dua edin hayırlı geceler_________________________________________________H.altınbaşak abi avatarınızı değiştirirmisiniz bebek güzel yaratılmış ama fotojenik değil galiba yada morali bozuk bir anında foto çekmişler cemal ismine mazhar değil cemal ismini tecelli etttirecek bir resim bulsanız

FaKiR

Meþveret Bþk.
Katregül ' Alıntı:
Neyse sizden bana hayır yok ben öz mürşidime gideyim risale-i nurun muallimi kendisidir,muallime ihtiyaç bırakmaz ama bana dua edin hayırlı geceler_________________________________________________H.a
su usteki varya superrr zeka masallah,cabucakta anlayiverdi :) neyse katre bosver biz bi attakine misafir oluruz ins

istiðna

Active member
ya şu alttaki kardeşe bakın peygamber efendimizin"ahir zamanda bir kısım gencler imanlarını sadece ilmiyle amel ettıklerı için kurtaracaklar sözündeki genclere ne kadar da benziyor "derdim