güzel takdik can
rabbim ahiret adına uyarıcı yar nasip eylesin cümlemize selam ve dua ile...
aminn..
güzel takdik can
güzel paylaşım olmuş. malesef öle bi zamandayızki öğrenecek çok yol varken (kitap internet vs.) bu yollrı kullanmıyoruz. neye neden inanıyoruz ne kadar inanıyoruz nasıl inanıyoruz acaba inanıyorumuyuz bunları hiç sorgulamıyoruz ...
amin amin aminnn
Allah cc razı olsun...
kardeslerim lütfen yanlis anlamayin ama ben böyle bir yaklasimi dogru bulmadim sanki asagilar gibi o zaman bir tamirci evlenecegi kizla eve geldiginde tamir ettigi arabalarimi konusacak böyle bir görüsmü sergileyecek ha sakin yanlis annasilmasin her meslege saygim vardir demek istedigim o kardesim her kimse okumus ama ellerine okuma firsati gecmeyen o kadar kisi varki onlarin sucu ne belki o kizda kendini gelistirirdi allahin yaninda kimin üstün oldugunu kimse bilemez sözüm kimseyi kirmak veya incitmek degil lütfen yanlis anlamayin ........
Aynı benim içimdekileri birebir yansıtan bişi bu metin
cok ders verici bir yazi,gercektende yazi da ki abi yi tebrik etmek lazim.
evliligin ne demek oldugunu cok guzel kavramis.
guzelligi ve zenginligi bir yana koyup Islam i acidan dusunerek gelecekte evladlarini yetistirecek bir anne aramasi cok cok ozel ve guzel.
Tum genclerimize once kendilerini gelistirmeleri ne ve ona gore bir es secmeleri ne vesile olsun bu guzel yazi insallah.
Vesselam.............
biz böyle bir denemeden geçmedik ama :dft012: demekki geçenlerde varmış
saolasın tarihci..yinede soru işaretleri bıraktın milletin aklında..tefekküre sebep oldun