beni admin yaparsanız neler olcek

SaYa

Well-known member
doğru ona yasak ne ki ;D ;D ;D _________________________________________________neyeeki msn açamıyor yoksa yanmıştım ben hazır açamıyorken... burda bi şey diyemez ;D inş tabi ;D

SaYa

Well-known member
HuSRaN ' Alıntı:
sayaaaaaaaaa gelirim erzincan a yakarim canini canimmmm

tarihci evet benim adim husran ne olmuski ^o) ;D

ben dedim bu forum falan dinlemez die ...kıyma bana husrannnnnnnnn ;D Tarihci abiye uydum ;D ben ettim sen etme :)

Garib

Talebe
HuSRaN ' Alıntı:
oyyy oy canim benim saka yaptigini biliyorum sen once derslerine agirlik ver bitir okulunu admin neki ben sena yeni bi site kurarim basina gecersin ;D
20070904652257118889190jt5.jpg
he calışıom zaten baksana hemde kac parmakla :p ;D :angel:

hasret

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
ben tanımıyorum ama abicim sizin hisserinize güvenirim.bencede...
abimiz sinirliydi ama olsun zira ahvalimizi etvarımızı istikametet tutan bir vicdanımız birde lemalar abiydi::(
bu arada istiğna bana bir baksana::)

Vakar

Member
hiç şüpem yok buna inşallah ama sık giremiyorum bu yüzden sizleri özlüyorum özelikle seni ve istiğnayı_________________________________________________
istiğna ' Alıntı:
ay abıcım hosgeldın ya.nerdesınız .ben siziı cok ozledım :p

bende sizi dedim ya
işim var bizim ev bayram yeri biliyorsun giremiyorum belki girmesemde bundan sonra.

istiðna

Active member
vakar ' Alıntı:
hiç şüpem yok buna inşallah ama sık giremiyorum bu yüzden sizleri özlüyorum özelikle seni ve istiğnayı
canım benım.sizin yerınız cok bellı oluyo.bugun benım dogum gunum.senıde forumda ki cılgın partıye davet edıyorum.gelır mısın?