HuSRaN ' Alıntı:sayaaaaaaaaa gelirim erzincan a yakarim canini canimmmm
Tarihci evet benim adim husran ne olmuski ^o) ;D
Tarihci ' Alıntı:güzel olmuş
yoo kızmadım, doğum gunun kutlu olsun, Allah hayırlı bereketli uzun ömürler versin..
HuSRaN ' Alıntı:sayaaaaaaaaa gelirim erzincan a yakarim canini canimmmm
tarihci evet benim adim husran ne olmuski ^o) ;D
HuSRaN ' Alıntı:oyyy oy canim benim saka yaptigini biliyorum sen once derslerine agirlik ver bitir okulunu admin neki ben sena yeni bi site kurarim basina gecersin ;D
yok, daha cok lemalar abiye benzemişT@LH@ ' Alıntı:Benim uslub tarzım öle mi ki ^o)
ben tanımıyorum ama abicim sizin hisserinize güvenirim.bencede...Şualar ' Alıntı:yok, daha cok lemalar abiye benzemiş![]()
abimiz sinirliydi ama olsun zira ahvalimizi etvarımızı istikametet tutan bir vicdanımız birde lemalar abiydi:istiğna ' Alıntı:ben tanımıyorum ama abicim sizin hisserinize güvenirim.bencede...
vakar ' Alıntı:maşallah maşallah Allah muhabbetinizi artırısın.
ay abıcım hosgeldın ya.nerdesınız .ben siziı cok ozledımvakar ' Alıntı:maşallah maşallah Allah muhabbetinizi artırısın.
istiğna ' Alıntı:ay abıcım hosgeldın ya.nerdesınız .ben siziı cok ozledım![]()
canım benım.sizin yerınız cok bellı oluyo.bugun benım dogum gunum.senıde forumda ki cılgın partıye davet edıyorum.gelır mısın?vakar ' Alıntı:hiç şüpem yok buna inşallah ama sık giremiyorum bu yüzden sizleri özlüyorum özelikle seni ve istiğnayı