bi bakarmısınız inş?

istiðna

Active member
ben mi?emin misiniz?benim böyle bi hakkım yok.verdilersede haberim yok.burada özel mesaj atma hakkı yok.ben size ulaşırım ama.merak etmeyin.

Katregül

Member
Bende kayseriye gideceğim bu yıl temelli kalacağım istiğna kardeş banada msj at adres bulabilirsen

busima seninle orda karşılaşırız kimbilir istiğna ikimizede aynı adresi ver inşallah tanışma imkanımız olur.

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Değerli Busima : Gerekli konuda bize ulasmanızı ve size yardımcı olacağımızı belirtmemize rağmen neden ayrı bir konu acma gereği duyduğunuzu anlamamak ile beraber size isteğiniz üzerine forumumuzda kayıtlı olan mail adresiniz ile iletişime gecdik ancak siz bize hala dönüş yapmadınız. Dönüş yapacağınız zaman size yardımcı olunacakdır.

Değerli Forum Kullanıcılarımız ; Forumumuzdaki kullanıcılarımızın birbiri ile iletişime dair her bir hareketi her nedenle olursa olsun yasakdır. bununla beraber sorun ve görüşleriniz ve yardım istekleriniz için Forum yöneticilerimiz ile iletişime gecebilirsiniz : Lütfen Tıklayınız : http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,244.0.html

busima_

Member
vermiş oldugum adres arkadasındı ona sorarım sımdı ıns. talha tsk

katregul inş karsılasırız ben o zamana bulursam inş. haber ederım sana...

istiðna

Active member
busima_ ' Alıntı:
sohbet konusunda yardımcı oldular bugun bı abla aradı inş cok sevindim Allah razı olsun..
cok mutlu oldum.inş. sende oranın hakiki hadimlerinden olursun.
bizde geldik mi.sen bizi oraya götürürsün.
Allaha emanet ol.