Bsmllh Hr Hyrn Bşdr

hayru nisa

Well-known member
Cevap: BsmLLh Hr HyRN BşDr

hayır değiilim....estağfirullah yanlış anlamadım sadece cevap vermekte geç kaldım siz kusura bakmayın

ya afedersiniz, ben galiba"merak başa bela" olayını tecrübeyle sabit kıldım...

gelelim şu muammaya...
kvv- kly, hdd- vst ln hkmt v kly, fdl stkmt kybts, frt vy tfrtl mzr br crbzy v bll br blht dşr,

kuvve-i akliye, hadd-i vasat olan hikmeti ve kolay, faideli istikameti kaybetse, ifrat veya tefritle muzır bir cerbezeye ve belâlı bir belâhete düşer,

faris

Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır.
Yönetici

hm ksftl ln nfs- nsny srr- cmyt tbryl tzkk tmk şrtyl btn ltf- nsnynn fvkn çktğ gb......

hem kesafetli olan nefsi insaniye sırrı cemiyet itibariyle tezakki etmek şartıyla bütün letaifi insaniyenin fevkına çıktığı gibi..

hç mmkn mdr k, br sltnt, bhss byl mhtşm br sltnt, hsn- hzmt dn mt'lr mkft v syn dnlr mczt blnmsn?

Huseyni

Müdavim

hem kesafetli olan nefsi insaniye sırrı cemiyet itibariyle tezakki etmek şartıyla bütün letaifi insaniyenin fevkına çıktığı gibi..

hiç mümkün müdür ki, bir saltanat, bahusus böyle muhteşem bir saltanat, hüsn-ü hizmet eden muti'lere mükafatı ve isyan edenlere mücazatı bulunmasın?

"Zt- Rsltn kvl gb, f’l v hvl v tvr v hrkt dh mnb- dn v şrttr v hkmn m’hzlrdr." Mktbt

akna

Talebe

Zat-ı risaletin akvali gibi, efali ve ahvali ve etvarı ve harekatı dahi menabi-i din ve şeriattır ve ahkamın mehazleridir.

B, bnm dğl, Rsl- Nr’n krmtdr. Rsl- Nr s, Kr’n n mldr ve tfsrdr

hayru nisa

Well-known member

Zat-ı risaletin akvali gibi, efali ve ahvali ve etvarı ve harekatı dahi menabi-i din ve şeriattır ve ahkamın mehazleridir.

B, bnm dğl, Rsl- Nr’n krmtdr. Rsl- Nr s, Kr’n n mldr ve tfsrdr

"Bu benim değil, Risale-i Nurun kerametidir. Risale-in-Nur ise, Kur'anın malıdır ..

Hm tfkkr dh şk gb, blk dh zngn,v dh prlk br trktr k, Hkm smn sl dr. szlr