Buğulu Bir Cama Ne Yazarsınız
K karia Well-known member 28 Eyl 2009 #14 küçüklüğümde evimizin camları buharladığında hep yazardım yazdıktan sonra silerdim sevdiklerimin isimlerini yazardım ama bugün olsa bugün allah için ne yaptın yazardım
küçüklüğümde evimizin camları buharladığında hep yazardım yazdıktan sonra silerdim sevdiklerimin isimlerini yazardım ama bugün olsa bugün allah için ne yaptın yazardım
E Elif_Gibi Well-known member 28 Eyl 2009 #17 GÖNÜLSIZIM' Alıntı: buyur bardağım sen iste yeterki:dft012: Genişletmek için tıkla ... yaz bakalım bardakcan al sana buğulu cam hizmet sonsuz )
GÖNÜLSIZIM' Alıntı: buyur bardağım sen iste yeterki:dft012: Genişletmek için tıkla ... yaz bakalım bardakcan al sana buğulu cam hizmet sonsuz )
B bardak Well-known member 28 Eyl 2009 #18 GÖNÜLSIZIM' Alıntı: buyur bardağım sen iste yeterki:dft012: Genişletmek için tıkla ... Allah Razı olsun fıstığım... ...Kuşlar sustu... ...Bende susmalıyım... ...Yine sustum... TıpYazı tipi falan da ayarlayabiliyormuyuz acaba camda...Yazı boyutu falan ne bilem görsellik malum önemli...
GÖNÜLSIZIM' Alıntı: buyur bardağım sen iste yeterki:dft012: Genişletmek için tıkla ... Allah Razı olsun fıstığım... ...Kuşlar sustu... ...Bende susmalıyım... ...Yine sustum... TıpYazı tipi falan da ayarlayabiliyormuyuz acaba camda...Yazı boyutu falan ne bilem görsellik malum önemli...
B bardak Well-known member 28 Eyl 2009 #19 Elif_Gibi' Alıntı: yaz bakalım bardakcan al sana buğulu cam hizmet sonsuz ) Genişletmek için tıkla ... Senin Cama da Bir damla gözyaşımı eklerim...ve SuSarım can... Allah Razı olsun sonsuz hizmet için....Bide eccük giribim bi bardak sıcak ıhlamur alsam...:005::005: sana zahmet...
Elif_Gibi' Alıntı: yaz bakalım bardakcan al sana buğulu cam hizmet sonsuz ) Genişletmek için tıkla ... Senin Cama da Bir damla gözyaşımı eklerim...ve SuSarım can... Allah Razı olsun sonsuz hizmet için....Bide eccük giribim bi bardak sıcak ıhlamur alsam...:005::005: sana zahmet...