Bugün sizi en iyi anlatan cümle nedir?

harp

Well-known member
Cevap: BugÜn sİzİ en İyİ anlatan cÜmle nedİr?

para verme kardeş sende ........benden istiyorlar azsa bazen veriyorum yoksa vermiyorum........

harp

Well-known member

Bugün yine yine her zaman hergünher hafta her yıl sene asır olduğu gibi zıpkın delifişek beygir çakı gibiyim heyt be..........SIRDÜĞÜMÜ ABİME DE BURDAn SELAMLarımı yolluyorum...sırrı abiye yani......

harp

Well-known member

bugün yine yine beygir çakı zıpkın gibiyim darbeli matkap gibiyim patlamasya hazır c4 gibiyim heyt bee...........made in harp.........

harp

Well-known member

Her zaman olduğu gibi herşeye ve herkse inat inadına ak parti diyorum....zıpkın delifişek beygir çakı gibiyim çok sert bir insanım bugün de her zamanda çok ça sinirliyim kötü gidşata inadına inat işte abim böyle yani tosunum yiğit gibiyim heytbe.........

Huseyni

Müdavim

Her zaman olduğu gibi herşeye ve herkse inat inadına ak parti diyorum....zıpkın delifişek beygir çakı gibiyim çok sert bir insanım bugün de her zamanda çok ça sinirliyim kötü gidşata inadına inat işte abim böyle yani tosunum yiğit gibiyim heytbe.........

harp burası akp nin merkezi değil ve siyasi mevzuların, tarafgirliklerin konuşulacağı yerde. "Tosunum" sözünü de kullanmazsan milletin duasını alırsın belki. Burası çiftlikte değil anlıyacağın.