Allah razı olsun Tarihçi kardeşim davetinle bile yemiş kadar oldum
eyvallah, osmanlı arması kullanıorsun, yoksa sen de mi tarihcisin?
Allah razı olsun Tarihçi kardeşim davetinle bile yemiş kadar oldum
bisküvit evet kardeş çok güzel olmuş eline sağlık
tarihci ,alanyacan ..elinize saglik ama ben daha guzel yaptim
annem bu ne yaaa, offf super gorunuyor ya,birden ac oldugumu hatirladim
arkadaşlar, bu maklube güzel süslenmiş ama inanınki lezzet zaviyesinden güzel değildir, lütfen pirincin rengine bakın,, BEMBEYAZ bu maklube olmamış, buna etli pilav denir ancak...
maklubenin özelliği, pilavının etin suyuyla yapılıp, etle birlikte pişmesi, ve pirincinde bile et tadı olması.. yerken kaşığınıza et mi pilav mı geldiğini ayırt edemiyorsanız o maklube olmuştur.. ama bu ayrımı rahat yapabiliyorsanız o etli pilav olmuştur..
maklube bilmeyenler işte size örnek, pilav yapın, et yapın sonra eti pilavın üstüne serin, etrafına yoğurt ve salatalık serin alın size NAYLON, ÇAKMA MAKLUBE...
HEY MUBAREK YOGURTLA OTU BIZE ETI PILAVI KENDINE BU NASIL KARDES PAYI TOBE TOBEEEEpuskuut tr ye donmeni bekleyemedim kusura bakma
evetttttttt arkadaslar puskuutun maklubesini bi guzel kardes payina ayirdim, hepinize afiyet olsun
aaaa yogurtla ot deyip gecmemek lazim, bak ne guzel gorunuyor,HEY MUBAREK YOGURTLA OTU BIZE ETI PILAVI KENDINE BU NASIL KARDES PAYI TOBE TOBEEEE
evet banada baygınlık geldı,ama farklı yondenYahu şu resimleri gösterip gösterip bana baygınlık geçirtiyorsunuz. Göbek de yerinde zaten beyne garip garip sinyaller gönderiyo.
hayr ola istigna begenmedinmi yoksaevet banada baygınlık geldı,ama farklı yonden
bi makbule resmi daha görürsem kusucam...hayr ola istigna begenmedinmi yoksa
bu sekilde ekranimizi susleyecek baska yemekleriniz varsa bizlerlede paylasinbi makbule resmi daha görürsem kusucam...
bence yeter artık bu yemekten bahıs olmasın...said nur da bu ,burda bu ...
bılmıyorum artık yemeyi düşünmüyürum bu yemeği..