yok ben o kadar kabiliyetli degilim.ama abartılmadımı sizcede?bu sekilde ekranimizi susleyecek baska yemekleriniz varsa bizlerlede paylasin
yok ben o kadar kabiliyetli degilim.ama abartılmadımı sizcede?bu sekilde ekranimizi susleyecek baska yemekleriniz varsa bizlerlede paylasin
cok fazla tatma ihtimalim olmadi, ama gorunusu hosuma gidiyor acikcasi, papatya gibileryok ben o kadar kabiliyetli degilim.ama abartılmadımı sizcede?
bi makbule resmi daha görürsem kusucam...
bence yeter artık bu yemekten bahıs olmasın...said nur da bu ,burda bu ...
bılmıyorum artık yemeyi düşünmüyürum bu yemeği..
abi bunu okuyunca ne kadar güldüm ya...hanne senin sorun bana şualar ı hatırlattı tecrübeyle sabit olduğundan bu konuda çok konuşmayacağım, onlar coca cola değil bunu demekle iktifa ediyorum..
ya inan ki bi resim daha görürsem midem dayanamayacak.tarihçi abi sende şu avatarı degiş lutfennn..cok fazla tatma ihtimalim olmadi, ama gorunusu hosuma gidiyor acikcasi, papatya gibiler
Ah Ah! nedense eski günleri hatırladımbardağın içinde siyah renkte bi sıvı,, ve bu resm görüntüsü, coca cola da olabilir cola turka da olabilir, demli çay da olabilir,,, sizin aklınıza gelen nedense hep en kötüsü oluyor.. buna da sui zann deniyor.. ben ne diyebilirm
ee biz müneccim degiliz herhalde,ordakinin cola mı,cola turka mı,demli çay mı oldugunu bilelelim.nedense kim görse cola oldugu zannına gidiyor.demek ki biz hepimiz kötüyüz...bardağın içinde siyah renkte bi sıvı,, ve bu resm görüntüsü, coca cola da olabilir cola turka da olabilir, demli çay da olabilir,,, sizin aklınıza gelen nedense hep en kötüsü oluyor.. buna da sui zann deniyor.. ben ne diyebilirm
ee biz müneccim degiliz herhalde,ordakinin cola mı,cola turka mı,demli çay mı oldugunu bilelelim.nedense kim görse cola oldugu zannına gidiyor.demek ki biz hepimiz kötüyüz...
ne yapabilirim dediniz ya,size o cola mı denildiginde,hayır cola değil şu...
diyebilirsiniz mesela...
Yaş pasta gibi olmus bu makbule mi neyse acayip bi ismide var
evet sui zann eden herkes kötüdür.. bana bu tavsiyeyi vereceğinize.. husnu zann edip abiler coca cola içmez zaten deseniz ya..
yok vallahi hiç yemedim hangi yörenin bu yemek.Adını bile yeni duyuyorum benhiç yemedin mi mübarek
su-i zan yapmak kadar ona sebebiyet vermek de kötüdür.Bu arada ben icen abileride bilirim.evet sui zann eden herkes kötüdür.. bana bu tavsiyeyi vereceğinize.. husnu zann edip abiler coca cola içmez zaten deseniz ya..
...hmm hocam bu maklubeler müthiş...iştah açıcı...yapanların eline sağlık...