FaKiR
Meþveret Bþk.
tum hakkimi sana veriyorum, ebrar ben yemesemde olur,hımmmm demek ondannnn...bak bak bak...
bizede salata vermiş en fazla...oldu feza oldu bunu unutma o zaman...
aclik grevi yapicam :s
tum hakkimi sana veriyorum, ebrar ben yemesemde olur,hımmmm demek ondannnn...bak bak bak...
bizede salata vermiş en fazla...oldu feza oldu bunu unutma o zaman...
tum hakkimi sana veriyorum, ebrar ben yemesemde olur,
aclik grevi yapicam :s
Arkadaslar, biz dersanede bu maklubeyi tavuk gogsuyle yapiyoruz.. Oylede cok guzel oluyor.. et sevmeyen varsa aranizda
yani tam benlik ben öyle yapıyorum
etsiz maklube, çayı olmayan simide, kreması olmayan pastaya, önlüğü olmayan ilk okul öğrencisine, klavyesi olmayan bilgisayara, mermisi olmayan silaha benzer... et yememek ne büyük ve acı bir kayıp ....
etsiz maklube, çayı olmayan simide, kreması olmayan pastaya, önlüğü olmayan ilk okul öğrencisine, klavyesi olmayan bilgisayara, mermisi olmayan silaha benzer... et yememek ne büyük ve acı bir kayıp ....
neymiş yahu bu maklube...resmen maklube denince Tarihci bir filozafa dönüşüveriyor...
kolaların,gazozların,(maden suyu şüpheli) hepsinde alkol varmış olmadığından kesin emin oldugunuz markaları delilleri ile yazarmısınız...saygılar)
buraya fotosunu bilene koyabilirim
gayet güzel oluyor
bu arada tüm benzetmelere eyvallah ama kremasız pasta????
çok farklı
damağımız kuvvetli anlaşılan
bu arada acı çekmiyorum ara ara ben de kırmızı et yiyorum ama beyaz et tabi tercihim
Hahah zevkler ve renkler tartisilmazmis
bence herkesin yemesi gerek maklubeyi
işte senin ufkunu açmayı amaçlayan, seni düşünmeye tasavvur etmeye iten bir cümle..
düşün kreması olmayan bir pasta.... yalnızca kekler ortada duruyor, buna pasta denir mi? denmez.. işte etsiz maklube sana böyle eksik ve kötü gelmeli..