buyurun maklube yiyelim

Tarihci

Marmara Tarih
etsiz maklube, çayı olmayan simide, kreması olmayan pastaya, önlüğü olmayan ilk okul öğrencisine, klavyesi olmayan bilgisayara, mermisi olmayan silaha benzer... et yememek ne büyük ve acı bir kayıp ....

kolaların,gazozların,(maden suyu şüpheli) hepsinde alkol varmış olmadığından kesin emin oldugunuz markaları delilleri ile yazarmısınız...saygılar:))

Tarihci

Marmara Tarih
buraya fotosunu bilene koyabilirim
gayet güzel oluyor

bu arada tüm benzetmelere eyvallah ama kremasız pasta????
çok farklı :D

işte senin ufkunu açmayı amaçlayan, seni düşünmeye tasavvur etmeye iten bir cümle..

düşün kreması olmayan bir pasta.... yalnızca kekler ortada duruyor, buna pasta denir mi? denmez.. işte etsiz maklube sana böyle eksik ve kötü gelmeli.. :rolleyes:

Tarihci

Marmara Tarih
damağımız kuvvetli anlaşılan

bu arada acı çekmiyorum ara ara ben de kırmızı et yiyorum ama beyaz et tabi tercihim

ara ara yemek yetmez,, kırmızı et tüketimi çok önemli.. hafıza için kuvvet için vucudun protein dengesi için.. Allah bilir sen de bir torba çimento ağırlığındasındır.. az et yediğine göre :rolleyes:

nurhadimi

üye Sorumlusu
işte senin ufkunu açmayı amaçlayan, seni düşünmeye tasavvur etmeye iten bir cümle..

düşün kreması olmayan bir pasta.... yalnızca kekler ortada duruyor, buna pasta denir mi? denmez.. işte etsiz maklube sana böyle eksik ve kötü gelmeli.. :rolleyes:

ufkum açık çok şükür RABBİM'e

niye bence bir tiramisu ya da bir hünkarbeğendi kremalı pastadan çoooook daha güzel :D