cola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
bu arada o bardak dakile r kolamı? bu tartışmayı başlatan ilk sorunuz... birinci mesajınızda sormuşsunuz..

bende "bardak takiler cocacola değil" demişim benim ikinci mesajımda.... VE BURDA KONU BİTMELİYDİ.. AMA SİZ UZATTINIZ VE BUNCA YAZININ YAZILMASINA ZAMANIN HARCANMASINA SEBEB OLDUNUZ BEN DEFALARCA COCACOLA İÇMEDİĞİMİZİ SÖLEDİYSEMDE NAFİLE... NEYSE GEREĞİNDEN FAZLA CEVAP YAZDIM SİZİNLE MUHATTABİYETİMİZ BU MESAJIMLA NOKTALANMIŞTIR.. VARSA HAKKIM HELALDİR..

hasret

Well-known member
bak abi kendin diyorsun, ben ne demişim o ictikleriniz kolamı dedim,cocacola demedim ki...
yani bir marka ismi vermedim, o soruyu sorarken butun kola markaları adına sordum,sonrada ozel olarak cocacoladan bahsettim...
işte anlamadiğiniz nokta bu ...
bu da benim son mesajım,bendende size helal..
ama sunu kesin bilin ben sizinle alay etmedim,ne kadar da olsa aynı davadanız,boyle polemiklere gerek yok,ama alay olarak algıladıysanız ki algılamışınız özür diliyorum,tamam...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Bir yandan guldum bir yandan enteresan buldum :)

Neyse Prof. Fahrettin ağabeyin gazlı icecekler ile alakadar bir fetvası var ve orada acık ve net haram olmadığını sölüyor sonunda ise noktayı ince bir bakıs acısı ile bitiriyor ve diyor ki : ehli imana ait olan ürünlerin tuketilmesini tavsiye ediyor...

Bu arada birbirinize bağırmayınız :) sesiniz ta buraya kadar geliyor.Bide sanki bu konunun ilk mesajı yok :)

T

Tarihci19

Misafir
5NK_Saheser.JPG

ilk resm buydu burdaki bardatakilerden açıldı mesele.. konu resmlerle ilgili açıldığından bölüp ayrı konu haline getirmiştim..

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Ama senin yapdığında ayıp yani öğlen vaktinde karsımıza bunu koydun :) Hasret haklı sana bağırmakda az bile sölenmiş ...

T

Tarihci19

Misafir
yahu abi mesele yemek değildide neyse ;) bi gun birlikte yiyelim abi hiç davet etmiyorsunuz ama olmaski ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...