bencede mükemmel olmuş.Bu arada talha abi iyi bir noktaya değinmiş,''b'' den sonra''e'' mi geliyordu?h.altınbaşak ' Alıntı:teşkkkkkk ağabeyler ve ablalar emrinizdeyim varmı başka![]()
üf o kadar kusur olur görmeyin ala ala yanlış olmuşŞualar ' Alıntı:bencede mükemmel olmuş.Bu arada talha abi iyi bir noktaya değinmiş,''b'' den sonra''e'' mi geliyordu?
abi orada E ye geçmesinin nedeni Einsteinin izafiyet teorisinden kaynaklanıyor. Düzeltme yapmışlar o kısmı geçmişler formul şu E=mc2, E=enerjiT@LH@ ' Alıntı:Süpersin ^o):O.) ama ave b den sonra e ye nasıl gecdin ^o)
şöyle bakıyorumda yorumlarına sen baya zekisin kardeşim,maşallah,barekellah...GuLSerbeti ' Alıntı:E = Enerji = ASRIN BEDIUZZAMANI VE ALiMi... !!!!!
manidar olmus...
her kim yaptiysa ellerine saglik.. .)
Şualar ' Alıntı:şöyle bakıyorumda yorumlarına sen baya zekisin kardeşim,maşallah,barekellah...
ECMAİN.GÜLŞERBETİ KISKANDIRIYORSUN VALLAHİ BEN ARAPCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM :'(_________________________________________________GuLSerbeti ' Alıntı:utandim be arkadaslar, kopya cekmistim _Ahmet_ abiden... Husnu zanniniz icin Allah Razi Olsun..
varsa biraz zekilik.. bunu hak yolda, ve hizmette kullanmak nasib etsin Mevla.. amin..
Risale-i Nurlara baslangic asamasindayim henuz, yeniyim..ve abi degilim
arapcada iltifat edene; gozlerin guzel derler...sizin bakisiniz ve dusunceniz guzel vesselam..Aeo
Kardeşim, benim kayseriden cemaatten tanıdığım var ,sayet talha abi yardımcı olmazsa ben olurum.busima_ ' Alıntı:bende sohbetlere katılmak ıcın cabalıyorum ama bulamıyorum sız ne guzel Rısaleınur okuyacaksınız dua edin banada inş.
busima_ ' Alıntı:einstene degıl einsteın a olacaktı kardesım cok kötüyüm bılıyorum ama takıldım![]()