einstene TASDİK ETTİRDİM

Garib

Talebe
einsteinshownr1.jpg
EET NASILIM ^o) ;D ;D

Hersiniyen

Well-known member
EİSTEİNE TASDİK ETTİRDİM

T@LH@ ' Alıntı:
Süpersin ^o):O.) ama ave b den sonra e ye nasıl gecdin ^o)
abi orada E ye geçmesinin nedeni Einsteinin izafiyet teorisinden kaynaklanıyor. Düzeltme yapmışlar o kısmı geçmişler formul şu E=mc2, E=enerji :D

Garib

Talebe
izafiyet teorisi olan yeri silcektim sildim sanmıştım fay herşeyde bi hayır var işte eet gülşerbeti ağabey walla bilmeden güzel yapmışım aferin bana :D

utandim be arkadaslar, kopya cekmistim _Ahmet_ abiden... Husnu zanniniz icin Allah Razi Olsun.. :)

varsa biraz zekilik.. bunu hak yolda, ve hizmette kullanmak nasib etsin Mevla.. amin..
Risale-i Nurlara baslangic asamasindayim henuz, yeniyim..ve abi degilim :)

arapcada iltifat edene; gozlerin guzel derler...sizin bakisiniz ve dusunceniz guzel vesselam..Aeo

hasret

Well-known member
GuLSerbeti ' Alıntı:
utandim be arkadaslar, kopya cekmistim _Ahmet_ abiden... Husnu zanniniz icin Allah Razi Olsun.. :)

varsa biraz zekilik.. bunu hak yolda, ve hizmette kullanmak nasib etsin Mevla.. amin..
Risale-i Nurlara baslangic asamasindayim henuz, yeniyim..ve abi degilim :)

arapcada iltifat edene; gozlerin guzel derler...sizin bakisiniz ve dusunceniz guzel vesselam..Aeo
ECMAİN.GÜLŞERBETİ KISKANDIRIYORSUN VALLAHİ BEN ARAPCA ÖĞRENMEK İSTİYORUM :'(_________________________________________________
busima_ ' Alıntı:
bende sohbetlere katılmak ıcın cabalıyorum ama bulamıyorum sız ne guzel Rısaleınur okuyacaksınız dua edin banada inş.
Kardeşim, benim kayseriden cemaatten tanıdığım var ,sayet talha abi yardımcı olmazsa ben olurum.