En Güzel Dualar

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Cevap: En Güzel Dua

konu dua etmek serbest adı altında olunca ben aklıma gelen duayı yazıyorum... o an aklımdan ne geçerse... daha samimi geliyor bana böyle... en güzel dua adı altında konu açılırsa emin olun içerik açısından daha geniş dualar yazarım...

Ya Rabbim halis niyetlerimizi dua olarak kabul eyle...

Hamiyetkar

Well-known member
Cevap: Dua etmek serbest!

masallah masallah iyiki yaratmis yaradan sizi hamiyetkar
hicbir kadin dilsiz degildir..ama bazen suskunluklari var

sormadanda edemiycem kac dakika dogum sancisi cektiniz ? sizi babaniz mi dunya ya getirdi ?
siz dunyanin neresindensiniz ?

kadinlarimiz zayif mi zayif o zaman sizde Zayifligini susarak yenin...

:)

bacım benim..

allahım, ism-i azam hakkı içun, kuran-ı mucizül beyan hürmetine, resul-i ekrem şerefine; bu bacımı cennette hz.fatima ve hatice anamıza komşu eyle..

amin..

Eyvàh!

Well-known member
BIDE ERKEK ADAMIN DUASINI PAYLASAYIM :033:

Allahım…
karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse bentehlikeye atılayım
onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım
o çalışmasın ben çalışayım
o hasta olmasın ben olayım
Allahım
o aldatmasın
ben aldatayım
benim güzel karım dul kalmasın
ben kalayım amin..:022:

Garib

Well-known member
Allahım bugun kendimi cok kotu hissediyorum ben gercekten cok aciz hem fakir hemde tam bir özürlü garib sana sıgındım sana güvendim senden baska kalbimi bilen yok sen affedicisn afı seversin önce butun muminleri sonra benide affet bilerek isteyerek hicbisi yapmam sen biliyorsun Allahım ama bilmeden yaptıklarım var kırdıklarım var o kırdıklarım varsa onların butun günahlarını affet onları senin yanında cok aziz yap beni de affetsinler :dft001: son nefeste azrail a.s butun muminlere sonrada bana hos goster nur talebesi agabeylerimi yanına nasıl aldıysan butun sevdiklerimi sonrada beni oyle al eger ben ustadıma ve sana layık olmayan bisiler yaptıysam sen lutfunla affet cünkü ben senin kahhar ismine dayanam allahım :002::dft001:

FaKiR

Meþveret Bþk.
Allahım bugun kendimi cok kotu hissediyorum ben gercekten cok aciz hem fakir hemde tam bir özürlü garib sana sıgındım sana güvendim senden baska kalbimi bilen yok sen affedicisn afı seversin önce butun muminleri sonra benide affet bilerek isteyerek hicbisi yapmam sen biliyorsun Allahım ama bilmeden yaptıklarım var kırdıklarım var o kırdıklarım varsa onların butun günahlarını affet onları senin yanında cok aziz yap beni de affetsinler :dft001: son nefeste azrail a.s butun muminlere sonrada bana hos goster nur talebesi agabeylerimi yanına nasıl aldıysan butun sevdiklerimi sonrada beni oyle al eger ben ustadıma ve sana layık olmayan bisiler yaptıysam sen lutfunla affet cünkü ben senin kahhar ismine dayanam allahım :002::dft001:
Ya Rabbim boyle guzel bir kulunu bana dost diye gonderdigin icin binlerce sukurler olsun..
Garib abim, Rabbim seni " tepetaklak" cennetine atsin emi :D

Tövbekar1

Well-known member
“Yâ Rabbî!.. Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..

Eyvàh!

Well-known member
allah_t2.jpg

Seven "O"
Sevdiren "O"
Özleten "O"
Hatırlatan "O"
Özleyince dua ettiren "O".
Sevgi ne güzel,
Kimbilir Sevmeyi
Yaradan Ne Güzel!
Sevmeyi Yaradanın Sevgisinden Nasiplenmek Duasıyla

memluk

Hatim Sorumlusu
EyNurların nuru,ey butun sırların Alimi ey gecenin ve gündüzün Müdebbiri ey Melik,ey Aziz,ey Kahhar ,ey Rahim,ey Vedud,ey Gaffar ey gayb alemlerini her haliyle bilen, kalbleri ve gözleri dilediği gibi halden hale çeviren ey ayıpları örten ve ey günahları bağışlayan günahlarımızı bağışla!..Bizi kulluğuna kabul et...

NurYolcusu

Well-known member
kardeşler her namaz ahirinde şöyle dua ediyorum.....:dft001:
ya rabbi!! Ben aciz ve günahkar bir kulunum.
günahlarimdan tevbe eder sana siginirim. Günahlarimi af eyle!
tevbelerimi dualarimi ve ibadetlerimide kabul eyle!
beni kendine kul kabul eyle. Emanetini kabzetmek zamanina kadar beni emanetinde emin kil ya rabbi!!!
ya rab! Bana bilmediklerimi bildir... Bildiklerimle amel etmeyi nasip eyle....
sen affedicisin affetmeyi seversin benim ve cümle din kardeşlerimin günahlarini affeyle....
bizleri sana layik bir kul hz.muhammed (a.s.m)'a layik bir ümmet ve üstadimiz said nursi hazretlerine layik bir talebe olmayi nasip eyle..
bizleri günahlardan ve kötüklerden muhafaza eyle...
bizlere anne baba ve tüm müslüman kardeşlerimize dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler nasip eyle....
şüphesiz sen işiten ve dualarimizi kabul edensin....
:012::012::012::012::012::012::012::012::012::012::012::012::012::012: (amin)

VUSLAT

Well-known member
Ezandan Sonra

Ezan, günde beş defa okunan ve içeriği İslâm’ın temellerini anlatan; bütün Müslüman topluluklarda aynı cümlelerle okunan adeta semavî bir sofraya yapılan İlahî bir davettir Bu çağrıyı bize talim eden Kâinatın Efendisi’dir.Öbür tarafta elimizden tutacak da O’dur.Bu noktaya vurgu yapan ve ezandan sonra okunacak şu duayı da yine O bize talim etmiştir:

اللَّهُمَّ رَبَّ هَذِهِ الدَّعْوَةِ التَّامَّةِ وَالصَّلَاةِ الْقَائِمَةِ آتِ مُحَمَّدًا الْوَسِيلَةَ وَالْفَضِيلَةَ وَابْعَثْهُ مَقَامًا مَحْمُودًا الَّذِي وَعَدْتَهُ

“Ey bu kâmil davetin ve kılınacak namazın rabbi olan Allah’ım! Efendimiz Hz Muhammed (s.a.s)’e Vesile’yi ve Fazilet’i lütfet ve O’nu kendisine vadettiğin Makam-ı Mahmud’a ulaştır”(11)