EV HANIMI

T

Tarihci19

Misafir
fezapilotu ' Alıntı:
bizim siteye laf yoooooooooook, :police: cigir cigir isliyor masallah,aman nazar degmesin :angel:
912nazar.jpg

amin aminn, bende de gayet hızlı çalışıyor maşallah..

istiðna

Active member
hulusi ' Alıntı:
Utandım mübarek..Rabbim hüsnü nazarlarınızı dua yerine geçirsin inş..Rabbim abinizide burda ötelerde utandımasın hepimiz inş..Ama sizinde dediğiniz gibi bu tutum yanlış ve islama mal ediliyor buda beni çok üzüyor,en güzel değeri kadına dünya üzerinde tarihi araştırdıgımızda sadece İSLAM veriyor..ama şimdi islam adına kadına zulum ediliyor..eğer ben kadın olsam ve islami o tür kişilerden görseydim..sanmıyorum ki kabul edeyim.Üstadım demiyormu ahir zamanın en büyük fitnesi kadınların yüzünden çıkacak..Bu kadınlardan olmayıp iffet abidesi ve olanlarıda kendı safına çekmeyen çalışan bacılarımkardeşlerim ancak takdire şayandır...inş onların eliyle düzelecek herşey..Rabbim istikametinden ayırmasın dua ile_________________________________________________Eyvallah kardeşim Allah razı olsun..duanız içinde amin inş tüm geçmişlerimizi..Hurilermi oryara girip hakıkı yari sevgiliyi gören göz başka yarı neylesin...Tamam Rabbimde nasıp ederse oluruz inş dua ile

abi sizin gibi insanlara bu toplumun o kadar ihtiyacı varki,bunu bende daha iyi kimse bilememez...sizin gibi abiler hayatta oldukca taife-i nisanın belini kimse yere getiremez...dualarımdasınız artık..Allah razı olsun.

hulusi

Well-known member
.........İslam var oldukca zaten gelmiyecek inş..eyvallah duanda olamana çok sevindim..işte uhuvvet ne diyeyim Rabbim sizleri ve bizleri istikametinden ayırmasın dua ile

istiðna

Active member
hulusi ' Alıntı:
.........İslam var oldukca zaten gelmiyecek inş..eyvallah duanda olamana çok sevindim..işte uhuvvet ne diyeyim Rabbim sizleri ve bizleri istikametinden ayırmasın dua ile
ne biliyim abi öyleleri var ki iman var,ama hakikat yaşantıda yok.bu daireye girmek kolay ama istikameti muhafaza etmek zor...
Rabbim istikametinden ayırmasın.aminnnn

hulusi

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
ne biliyim abi öyleleri var ki iman var,ama hakikat yaşantıda yok.bu daireye girmek kolay ama istikameti muhafaza etmek zor...
Rabbim istikametinden ayırmasın.aminnnn
evet kardeşim evt önemli olan zor olan muhafaza edebilmek

HAYA

Sevdam Davam
bence gönül eri kadınlar hak razı olsun demek kafi bide erkek kısmı ne yaptın deyince erine böyle bi ders iyi olmuş hak razı olsun kadın erkegi yüceltirde başına vezirde eder öyle kadınlar varki rezilde eder

hak gönlü güzel kadınlardan etsin bizleride

hak razı olsun

dua ile

inþirah

Well-known member
"Onlara kocalarından önce hiç bir insan ve cin dokunmamıştır” (Rahmân, 56),

“Biz o Cennet kadınlarını ashab-ı yeminden olan kocalarına düşkün bakireler kıldık” (Vâkıa, 36-38)