T
Tarihci19
Misafir
fezapilotu ' Alıntı:bizim siteye laf yoooooooooook,olice: cigir cigir isliyor masallah,aman nazar degmesin :angel:
![]()
amin aminn, bende de gayet hızlı çalışıyor maşallah..
fezapilotu ' Alıntı:bizim siteye laf yoooooooooook,olice: cigir cigir isliyor masallah,aman nazar degmesin :angel:
![]()
hulusi ' Alıntı:Utandım mübarek..Rabbim hüsnü nazarlarınızı dua yerine geçirsin inş..Rabbim abinizide burda ötelerde utandımasın hepimiz inş..Ama sizinde dediğiniz gibi bu tutum yanlış ve islama mal ediliyor buda beni çok üzüyor,en güzel değeri kadına dünya üzerinde tarihi araştırdıgımızda sadece İSLAM veriyor..ama şimdi islam adına kadına zulum ediliyor..eğer ben kadın olsam ve islami o tür kişilerden görseydim..sanmıyorum ki kabul edeyim.Üstadım demiyormu ahir zamanın en büyük fitnesi kadınların yüzünden çıkacak..Bu kadınlardan olmayıp iffet abidesi ve olanlarıda kendı safına çekmeyen çalışan bacılarımkardeşlerim ancak takdire şayandır...inş onların eliyle düzelecek herşey..Rabbim istikametinden ayırmasın dua ile_________________________________________________Eyvallah kardeşim Allah razı olsun..duanız içinde amin inş tüm geçmişlerimizi..Hurilermi oryara girip hakıkı yari sevgiliyi gören göz başka yarı neylesin...Tamam Rabbimde nasıp ederse oluruz inş dua ile
ne biliyim abi öyleleri var ki iman var,ama hakikat yaşantıda yok.bu daireye girmek kolay ama istikameti muhafaza etmek zor...hulusi ' Alıntı:.........İslam var oldukca zaten gelmiyecek inş..eyvallah duanda olamana çok sevindim..işte uhuvvet ne diyeyim Rabbim sizleri ve bizleri istikametinden ayırmasın dua ile
evet kardeşim evt önemli olan zor olan muhafaza edebilmekistiğna ' Alıntı:ne biliyim abi öyleleri var ki iman var,ama hakikat yaşantıda yok.bu daireye girmek kolay ama istikameti muhafaza etmek zor...
Rabbim istikametinden ayırmasın.aminnnn