vera'

Well-known member
Cevap: Gülme gARantii

o anlatmazdı sadece konunun geçtiği kitapları sayardı:005:

tekrar tekrar almakla olsaydı bu işler waw dostum sen şimdiye Müfessir olmuştun:038::038::038::005:

ben sadece tefsirle daha çok meşgul olayım diye ertesi sene şeyettirmiştim tekrar,:015::023::001::dft005::015:

yaw açmayalım dostum bu eski defterleri,sonuçta werdik dimi ders--ler--imizi dimi hanne!:005::005::005:
görende atışıyoruz zannedecek:036::015:

Tarihci

Marmara Tarih

ders--ler--imizi :005::005::005:

burda bile sana taş geliyor sanki hanne.. yani ben kalan bir tek dersimi sen de birden çok derslerini verdin..

aranızı bozmak gibi olmasın, ben dedikoduyu sevmem, vs vs vs ama bu düşmana söylenmez yani ;) bak bak bak ne imaa... off yani bilemiyorum hanne... :)

Yeltegiyan

Elfidam

ders--ler--imizi :005::005::005:

burda bile sana taş geliyor sanki hanne.. yani ben kalan bir tek dersimi sen de birden çok derslerini verdin..

aranızı bozmak gibi olmasın, ben dedikoduyu sevmem, vs vs vs ama bu düşmana söylenmez yani ;) bak bak bak ne imaa... off yani bilemiyorum hanne... :)

mikser görevi yapmasan diyorum hani nafile çabaların... ders ya da dersler önemli olan sırt sırta verdik....edebiyattan anlıyosun sen hacı yapma ordaki _ler_ birden fazlalığı anlatıyor ama sadece bana dönük değil....

Tarihçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:014::035:

kara liste oluşturtma bana hojam ya..... :030::017::003:

Tarihci

Marmara Tarih

mikser görevi yapmasan diyorum hani nafile çabaların... ders ya da dersler önemli olan sırt sırta verdik....edebiyattan anlıyosun sen hacı yapma ordaki _ler_ birden fazlalığı anlatıyor ama sadece bana dönük değil....

ee hep sen mi yapacksın mikserliği :)

vera'

Well-known member

:036::048::005:

:045::047::045:
oyuna gelmeyelim dostum, nede olsa geçmiş gün,
werdik gitti hepsini:dft005::005::048:

Yeltegiyan

Elfidam

Burada kimler bayan.. waw ve Hanne kardeş sınıf arkadaşı mı? Burada neler oluyor.. Fransız kaldım.. :)
quot-bot-left.gif

bayan baya var bay pek yok :027: waw belirtti ne olduğumuzu.... birden bine kadar birliğimiz var wawla.... sınıfımız,sıramız,evimiz.............

Garib

Well-known member

cayı pc kasasından icseniz güsel olurdu demi:011:
6743.jpg

eski pc kasasında mangal fena fikir deil demi:032:
6761.jpg

bu kasa bi abinindir kesin isim vermeim pek bi uymus bea:015:(bu forumdaki hickimseyle ilgili deil walla,üstünüze alınmain he:))
6768.jpg

buda yasık bizim talha abinin pcsi olsun hic rahat vermioz nerde olursa olsun :011:
6778.jpg