Huseyni
Müdavim
hadi bakalim, hayirli olsun,
abi sen bu yaris isini sevdin galiba, mihrimah'lada tefriciye yarisina girsene, bakalim kim kazanacak :011:
Belki bugün, belki yarın. Çok yakında, bekleyin....
hadi bakalim, hayirli olsun,
abi sen bu yaris isini sevdin galiba, mihrimah'lada tefriciye yarisina girsene, bakalim kim kazanacak :011:
abi, o haci gunde 2000 kusur tefriciye okuyanlardan,Belki bugün, belki yarın. Çok yakında, bekleyin....
abi, o haci gunde 2000 kusur tefriciye okuyanlardan,
gozunuzu korkutmak icin degilde, bilin diye soyluyorum
yanliz abi sekinede ki rakiplerin fazla dayanamadilar gibi,2000 beni aşar feza, % 1'i yeter bana. Ezber bitti İnşaallah katılırım bi kaç gün içinde.
Masallah nukte yeni basladik, 8 taneyi okudunmu hemen?selam1414, başlamış abi bu haftanın hatmi, bak 8 tanesi alınmış bile,
hadi geri kalmayalım
devam ettirelim inşallah,
8 + 1 = 9
Masallah nukte yeni basladik, 8 taneyi okudunmu hemen?
hmm tamam o zaman , HUseyni abiye yeni rakip bulunmusturElhamdulillah Fezapilotu, okuyalım okutalım inşallah dimi
şuan bende 2 tane okıyabilirim benimde katkım olsun.biz zaten hergün okuyoruz,ilk başta zor oluyor ama ezberliyorsun hergün olduğu için ve 35 dakikada okuduğumuz sekineyi artık 9 dakikada bitiriyoruz.ve gerçekten ben faydasını görüyorum inanarak lütfen okuyun,insana huzur veriyor ve sanki okuduğum zaman bütün sıkıntılarım gidiyor ben öyle hisediyorum.selametle kalın allaha emanet olunuz,ahiretdede inşallah nur talebeleri olarak buluşuruz.