Allah kabul etsin masiva kardes ,selamun aleyküm feza abi bende 1 tane alıyorum, devamı gelir inş.Allah
Allah kabul etsin kardes, vesile olan yapan gibidir...bugün için 2 tane daha alıyorum arkadaşım için.
hüseyni kardeş bakıyorumda hergün birtane daha alıyonuz sekineyi bu gidişle bırakamicanız inşallah,allah aziminizi artırsın,ama lütven beni gecmeyin.böyle haftalık programlar olsa ve insanlar faydalansa çok güzel olur fezapilotu kardeş dediyi gibi vesile olanda yapan gibidir inşallah,bizim günlük ve haftalık programlarımız var aksatmadan yapıyoruz çetelemiz var herkez sırasını biliyor ve yapıyor.allaha emanet olunuz.
hadi inşallah bakalım haftaya kim çok sekine okicak:005:Evet masallah huseyni abi rakip tanimiyor,
haftaya rakibin ben olacagim agabey, Sıkı Durun geliyorum
yok kardeş sen oku sekineni biz zaten okuyoruz şahsimanevi biliyorsunuz inşallah,hiç bir ibadetimiz kendimize yapmıyoruz nur talebeleri olarak o yüzden geri kalmak yok daha çok gayret :021:yok yok geçmem sizi, geçersem bıkar almazsınız sekine Allah korusun. ben 1 geriden takip ederim sizi.
bu vesileyle 1 daha aliim.
+ 1 daha...
bende 3 tane alıyım allah kabul etsin
Allah kabul etsin....yok yok geçmem sizi, geçersem bıkar almazsınız sekine Allah korusun. ben 1 geriden takip ederim sizi.
bu vesileyle 1 daha aliim.
bugun 24 Cemâzil-Evvel ,süresi nezaman doluyor? 2 tane daha okurum