T
Tarihci19
Misafir
hadi git,, çok gec olmadan..
[youtube=425,350]jcDqbVXmihM[/youtube]
[youtube=425,350]jcDqbVXmihM[/youtube]
ebrar172 ' Alıntı:saya teşekkürler kazım koyuncu şarkılarını çok severim keşke bende bilsem şu indirme işini..![]()
yok abisi ya git dedin ya hani bide sanki bu gün biraz iyi değilsin.........Tarihci ' Alıntı:bak hele misilleme yapmış bana![]()
ebrar172 ' Alıntı:saya teşekkürler kazım koyuncu şarkılarını çok severim keşke bende bilsem şu indirme işini..![]()
saya ' Alıntı:yok abisi ya git dedin ya hani bide sanki bu gün biraz iyi değilsin.........
dicle ' Alıntı:bizde zamanla ögrenecez inşAllah indirmek buraya koymak![]()
Tarihci ' Alıntı:oooo dicle fırata kaçmadınmı daha![]()
![]()
yahu buraya koymak için indirmenize gerek yok ama isterseniz you tube den bilgisayarınıza indirebilirsniz de ...
dicle ' Alıntı:töbe töbe nerden cıktı bu fırat ya tarihci bi fırattır tutturdun benim bilmediğim heçç biyere gitmedim burdayım
Tarihci ' Alıntı:hani bir bayanı ortalıkta çok görünmeyince mahallede derlerya, falan kişi nerde? şuna kaçtı ;D seni de baya bi göremedim o yuzden öle diyor sana takılıyorum, dicle bu, ya fırata akmıştır ya denize kavuşmuştur söle şimdi Fırat mı Deniz mi? ;D şaka şaka bi yere gitme tabi burda kal..
dicle ' Alıntı:iyide bayan oldugum nerden cıktı saçmalama yok öle bişey bende denizde yok fıratta tamam kaçanda yok hatta ve hatta OKYANUSTA yok burdayım burda gönlün rahat olsun.
Tarihci ' Alıntı:hani bir bayanı ortalıkta çok görünmeyince mahallede derlerya, falan kişi nerde? şuna kaçtı ;D seni de baya bi göremedim o yuzden öle diyor sana takılıyorum, dicle bu, ya fırata akmıştır ya denize kavuşmuştur söle şimdi Fırat mı Deniz mi? ;D şaka şaka bi yere gitme tabi burda kal..
Tarihci ' Alıntı:hata yapmak sana mı mahsus hasret?
hasret ' Alıntı:estf abi hani bi zaman bir yerde celişki var demiştim yaaa ,,
hani haksız cıkarmadınız![]()