Haydi git

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi

SaYa

Well-known member
ebrar172 ' Alıntı:
saya teşekkürler kazım koyuncu şarkılarını çok severim keşke bende bilsem şu indirme işini.. :)

ah ah abisi onu hiç sorma ben neler çektim öğrenene kadar az kalsın lemalar dövecekti beni :) ama çok kolaymış :)

T

Tarihci19

Misafir
dicle ' Alıntı:
bizde zamanla ögrenecez inşAllah indirmek buraya koymak :D

oooo dicle fırata kaçmadınmı daha :p :p :) yahu buraya koymak için indirmenize gerek yok ama isterseniz you tube den bilgisayarınıza indirebilirsniz de ...

HaDiS

Active member
Tarihci ' Alıntı:
oooo dicle fırata kaçmadınmı daha :p :p :) yahu buraya koymak için indirmenize gerek yok ama isterseniz you tube den bilgisayarınıza indirebilirsniz de ...

töbe töbe nerden cıktı bu fırat ya tarihci bi fırattır tutturdun benim bilmediğim heçç biyere gitmedim burdayım

T

Tarihci19

Misafir
dicle ' Alıntı:
töbe töbe nerden cıktı bu fırat ya tarihci bi fırattır tutturdun benim bilmediğim heçç biyere gitmedim burdayım

hani bir bayanı ortalıkta çok görünmeyince mahallede derlerya, falan kişi nerde? şuna kaçtı ;D seni de baya bi göremedim o yuzden öle diyor sana takılıyorum, dicle bu, ya fırata akmıştır ya denize kavuşmuştur söle şimdi Fırat mı Deniz mi? ;D şaka şaka bi yere gitme tabi burda kal..

HaDiS

Active member
Tarihci ' Alıntı:
hani bir bayanı ortalıkta çok görünmeyince mahallede derlerya, falan kişi nerde? şuna kaçtı ;D seni de baya bi göremedim o yuzden öle diyor sana takılıyorum, dicle bu, ya fırata akmıştır ya denize kavuşmuştur söle şimdi Fırat mı Deniz mi? ;D şaka şaka bi yere gitme tabi burda kal..

iyide bayan oldugum nerden cıktı saçmalama yok öle bişey bende denizde yok fıratta tamam kaçanda yok hatta ve hatta OKYANUSTA yok burdayım burda gönlün rahat olsun.

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:

vay be kimlik vurgulanmıycaktı ha :p

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
estf abi hani bi zaman bir yerde celişki var demiştim yaaa ,,
hani haksız cıkarmadınız:)

evet çelişki yoktu, onu dediğimde burda yazdığım mesajı yazmamıştım, ayreten bu mesajdan kimsenin bayan olduğu vurgulanmamıştır..