Hüzünlüce Olsun Resimler

SaYa

Well-known member

sergerdan abi ya .böyle çıkıyopr resimler ne yapsamda büyük çıkmıyor eskiden ne güzel yapıyordum ya ne oldu analamdım :( :(

huzurum

Member
dogrudurrn1xp3.jpg

hüzünlü oldumu bari ^o)_________________________________________________
dogrudurrn1xp3.jpg

bu hüzünden çok bir acıma duygusu oluşturruyor ve beraberinde şükrümüzü .(_________________________________________________
hayatyukutw1.jpg

;D 2.sine yazdığım bu resim içindi

Sergerdan

Well-known member
huzurum ' Alıntı:
hüzünlü oldumu bari ^o)

bu hüzünden çok bir acıma duygusu oluşturruyor ve beraberinde şükrümüzü .(
Evet hüzünlü olmuş,tabi kalp aynasına göre degişir.Kiminde kimsesizlik,acıma kiminde keder kiminde Kurani bir hüzün olur. bize şah damarından yakın olan Allah ı hissedebilsek keşke çogu zaman.

Sergerdan

Well-known member
hüzünnnnnnnnnnnn

3-4 tanesini çok begendim,yine teşkür Saya abi.
Ayrıca lütfen bu konuyu aynı başlıktaki benim mesajımın altına taşıyalım :) Yoksa zor kullanmak zorunda kalacagım. ;D

SaYa

Well-known member
hüzünnnnnnnnnnnn

Sergerdan ' Alıntı:
3-4 tanesini çok begendim,yine teşkür Saya abi.
Ayrıca lütfen bu konuyu aynı başlıktaki benim mesajımın altına taşıyalım :) Yoksa zor kullanmak zorunda kalacagım. ;D

bak sergerdan abi bu günlerde beni kızdırıyon aşireti salcam peşine he ;D ;D ;D bi kaç yerde seninle alaklı yazdığım şeyler vardı ve cevap alamadığım için de kızgınım zaten ayağını denk al derim ;D ayrıca çaktırma şu taşıma işini yapamadım... HuSraN çok uğraştı ama öğretemedi ;D sen bi zahmet yap artık ben iyice sinirlenmeden ;D

hasret

Well-known member
hüzünnnnnnnnnnnn

saya ' Alıntı:
bak sergerdan abi bu günlerde beni kızdırıyon aşireti salcam peşine he ;D ;D ;D bi kaç yerde seninle alaklı yazdığım şeyler vardı ve cevap alamadığım için de kızgınım zaten ayağını denk al derim ;D ayrıca çaktırma şu taşıma işini yapamadım... HuSraN çok uğraştı ama öğretemedi ;D sen bi zahmet yap artık ben iyice sinirlenmeden ;D
sayaaaaaaaa banada aynısını yaptılar,bence dene kendin yaparsın.Bak bana kimse öğretmedi.

SaYa

Well-known member
hüzünnnnnnnnnnnn

Şualar ' Alıntı:
sayaaaaaaaa banada aynısını yaptılar,bence dene kendin yaparsın.Bak bana kimse öğretmedi.

iyide taşı yok ki yada ben diyorum bi problem var ya yaşlılıktan ya ne bilim işte aradım aradım bulamadım ;D yok

Yeltegiyan

Elfidam
bir takım gerçeklerden ne kadar da uzağız ve ne kadar çok kendimiz için yaşıyoruz di mi??? resimlere bakınca daha iyi anlıyor insan :(