Sergerdan ' Alıntı:Yaf deliler yukarıda bir tane göndermiş ya resim,güzelmiş dedik. ;D Kar var hani bankın üstünde,siz bir iş çeviriyonuz ama neyse![]()
tobe hasa ne isi cevirek sergerdan men daha dun aceledim kalbimi ;D
Sergerdan ' Alıntı:Yaf deliler yukarıda bir tane göndermiş ya resim,güzelmiş dedik. ;D Kar var hani bankın üstünde,siz bir iş çeviriyonuz ama neyse![]()
HuSRaN ' Alıntı:tobe hasa ne isi cevirek sergerdan men daha dun aceledim kalbimi ;D
Evet hüzünlü olmuş,tabi kalp aynasına göre degişir.Kiminde kimsesizlik,acıma kiminde keder kiminde Kurani bir hüzün olur. bize şah damarından yakın olan Allah ı hissedebilsek keşke çogu zaman.huzurum ' Alıntı:hüzünlü oldumu bari ^o)
bu hüzünden çok bir acıma duygusu oluşturruyor ve beraberinde şükrümüzü .(
Sergerdan ' Alıntı:3-4 tanesini çok begendim,yine teşkür Saya abi.
Ayrıca lütfen bu konuyu aynı başlıktaki benim mesajımın altına taşıyalımYoksa zor kullanmak zorunda kalacagım. ;D
sayaaaaaaaa banada aynısını yaptılar,bence dene kendin yaparsın.Bak bana kimse öğretmedi.saya ' Alıntı:bak sergerdan abi bu günlerde beni kızdırıyon aşireti salcam peşine he ;D ;D ;D bi kaç yerde seninle alaklı yazdığım şeyler vardı ve cevap alamadığım için de kızgınım zaten ayağını denk al derim ;D ayrıca çaktırma şu taşıma işini yapamadım... HuSraN çok uğraştı ama öğretemedi ;D sen bi zahmet yap artık ben iyice sinirlenmeden ;D
Şualar ' Alıntı:sayaaaaaaaa banada aynısını yaptılar,bence dene kendin yaparsın.Bak bana kimse öğretmedi.