tamam bardak sizin köyde de varr ama söylim bizim pilav bu fotodakine hiç benzemiyor
sende fotosunu ekle o zaman aaaaaaaaaaaaaaaa...
tamam bardak sizin köyde de varr ama söylim bizim pilav bu fotodakine hiç benzemiyor
:dft007::035: çat diye çatlıycam .yav ne kadar seviyorsun bizi çatlaymayı can.Napalım bizde TV den idare ederiz.Bak bugün bekliyorum TV den seni görmeyi.El sallamayı unutma Bana.Yapmayacağını biliyorum.Utangaç olduğundan.Dur ben bugün iyice bir bakayım.Belki görürüm yahu....:027:
Bugünki mönümüde yazamıyacam...
Neden mi mekanıma gidiyorum yine Eyyüp Sultana...Gelmek isteyenleri beklerim gelemiyenlerin niyetiylede dua ederiz canlar inş...:gül::gül:
Mihrimah sultanı bi görmek nasip olmadı oralarda...Allah bilir yanyana iftar ediyoruzdur...
Kıskançlıktan çatlayın...:g::g:
SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR.Ben foruma yeni katıldım.Allah istifade etmeyi nasip etsin ecmain.İftarda pişen yemek kadar bir tabak da olsa komşu yada fakiri nasiplendirmek de önemli.mesela ben hergün farklı bi komşuma bir tabak veriyorum sağolsunlar onlar da boş çevirmezler:047:
Allah azze ve celle soframızdan aşımızı yüreğimizden imanımızı eksik etmesin.ki doyarken doyurabilelim.insan bi çorbayla bile doyuyo beyaaa.afiyetle arkadaşlar....
bu haftasonu bende eyüpteydim ne kadar kalabalıktı maşallah..
Çorbacı kamili tanıdığına göre sende ondansın..Bu arada o kim...Bu bardak yakında çatlar,Çorbacı Kamil gibi Maşallah.
Tebessüm etmeyi bilirmisiniz siz?Madem tebessüm etmeyi bilmezsiniz ne diye sorarsınız bana?Kuşları severmisiniz kuşları,çocukları,kamil nedir bilirmisiniz siz? Hem ne sen sensin,Ne de ben ben,Ha sen sensin.Ha ben ben,Hem sen sensin,Hemde ben ben.Kim Söylermisin?Nedir? O sen,ben.Bu arada o kim!? derken avaze bir ses:Kamil: ) Boşver güzel kardeşim,ne ben kendime benziyorum,ne de başkaları bana...Beceremiyorum latife yapmayı...Özür dilerim