JIN U HEBUN

mazlumi73

Member
bu kürtçenin kırmanci lehçesidir. zaten bunu biliyordum ama kime ait olduğunu bir türlü hatırlayamadım. ama büyük ihtimal bunu nubiharda görmüşüm.zöge kardeş nerden buluyon bunları mübarek????? selamlar

molla_zehra

Well-known member
MAZLUMİ73 KARDEŞ TÜRKÜLER SÖYLÜYOR BU ŞARKIYI.BEN DE KARDEŞ TÜRKÜLERİ DİNLEYEN BİRİYİM.ORDAN BİLİYORUM BUNLARI.

SİZLERLE GEÇTE OLSA PAYLAŞAYIM ŞARKIYI ;D

DOWNLOAD

VESSELAM...

SaYa

Well-known member
iliçten ya çok yakınız :) :) :)_________________________________________________ama bir şey anlamadım refahiyede kürt yokdur ( sünni kürt ) bildiğim kadarıyla senin bu kürtçe merakın nerden

molla_zehra

Well-known member
BİLİYORUM ORADA ALEVİLER ÇOK.VALLAHİ BİZİM DEDELER SÜNNİ KÜRT :D

AŞIRI BİR MERAKIM YOK Kİ NERDEN ÇIKARDIN PEK GÜZEL ŞARKILAR DEĞİL Mİ ;D

SaYa

Well-known member
amma yok kardeş he :) :) :) bende sünni kürdüm burda evet aleviler çok refahiyede de çok orada sünni kürt olduğunu bilmiyordum _________________________________________________iliç e geldin mi hiç biliyormusun ???

molla_zehra

Well-known member
YOK VALLAH BURDAN ÖYLE GÖZÜKEN YANLIŞ GÖRÜNTÜ ;D

BİZİM DEDELER URFADAN GÖÇMÜŞ BADILLI AŞİRETİNDENİZ BİZ EVELALLAH ;) SEVİYOUM BU ŞARKILARI PARLAŞMAKTI MURADIM :)

SaYa

Well-known member
hııııııııııı anladım tamam zaten bunuda herhangi bir niyetle söylemedim bende çok seviyorum bu şarkıları

molla_zehra

Well-known member
HIIM BEN PEK DİYAR SEVMEM YAA PEK GARİP SESİ VAR LAKİN ŞİWAN PERVERİ SEVERİM.ONUN BİR XANIMA MIN ŞARKISI VAR ÇOK GÜZEL DİNLEDİN?

SAYA KARDEŞ AGİRE JİYAN'I BİLİR MİSİN YADA DİNLER MİSİN?

T

Tarihci19

Misafir
ooo muhabbet koyulaşmış :) bende agıre jiyan sevreim şiwan perweride severim diyarıda dinlerim eyşo yu senden dinleyelim özge :D koma mizgin in hewamın naye türküsü var onu dinliyorum bu araalr..

molla_zehra

Well-known member
:)AGİRE JİYAN DOSYASINI BİR BULSAM TAKDİM EDECEM HUZURLARINIZA ;D AGİRE JİYANDA BEN EN ÇOK ADARE VE AZADE'Yİ SEVİYORUM YAA.DEMEYİ UNUTMUŞUM.KOMA AMED DE GÜZELDİR HEE DUYRULA.. :)
AZADE AXA ME..AZADE ALA ME..AZADE ROJA ME AZAD ;D İNŞAALLAH DOĞRU YAZMIŞIMDIR ;)

SaYa

Well-known member
[youtube=425,350]G4G1K1_2xiE[/youtube]

[youtube=425,350]dYsd7WndOCo[/youtube]

[youtube=425,350]IhMfcLxu6OY[/youtube]​
buda tarihçi abiye :) eyşo_________________________________________________lemalar saol abisi ya düzenlemişsin :)

T

Tarihci19

Misafir
güzel şarkılar teşekkür ederim, :)_________________________________________________ de bunlarda benden olsun biri sloww diğeri çok hareketli :)

[youtube=425,350]UHWB-NiVnkY[/youtube]

[youtube=425,350]RaOhbBiUMK0[/youtube]