Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kürtçenin kırmanci lehçesidir. zaten bunu biliyordum ama kime ait olduğunu bir türlü hatırlayamadım. ama büyük ihtimal bunu nubiharda görmüşüm.zöge kardeş nerden buluyon bunları mübarek????? selamlar
iliçten ya çok yakınız _________________________________________________ama bir şey anlamadım refahiyede kürt yokdur ( sünni kürt ) bildiğim kadarıyla senin bu kürtçe merakın nerden
amma yok kardeş he bende sünni kürdüm burda evet aleviler çok refahiyede de çok orada sünni kürt olduğunu bilmiyordum _________________________________________________iliç e geldin mi hiç biliyormusun ???
ooo muhabbet koyulaşmış bende agıre jiyan sevreim şiwan perweride severim diyarıda dinlerim eyşo yu senden dinleyelim özge koma mizgin in hewamın naye türküsü var onu dinliyorum bu araalr..
AGİRE JİYAN DOSYASINI BİR BULSAM TAKDİM EDECEM HUZURLARINIZA ;D AGİRE JİYANDA BEN EN ÇOK ADARE VE AZADE'Yİ SEVİYORUM YAA.DEMEYİ UNUTMUŞUM.KOMA AMED DE GÜZELDİR HEE DUYRULA..
AZADE AXA ME..AZADE ALA ME..AZADE ROJA ME AZAD ;D İNŞAALLAH DOĞRU YAZMIŞIMDIR