Kendi çekimimizden resimler

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

yiyin tabide ...biraz büyüseydi yavrucak...:(
annem gibi sizde...onunda doktoru kolestrolü yüksek diye sadece buzağı eti yemesine izin verdi bizde tevafuk trabzondaydık o vakit bu kadarmı güzel olur bi hayvan kestiler garibimi ben 3 gün konuşmadım kimseyle...bide diyolarki çok lezzetli ya bi tadına bak...:cool:

baksaydın tabi :)

yahu böle kötü olduğun durumlarda Allah ın bizlerin yemesi için yarattığını hatırına getir..

ebrar172

Talebe

işte şu anda içtiğim çayın resmi...:)

435.jpg

Tarihci

Marmara Tarih

cıx olmas, aslında herşey de var burda ama gecenin bu vakti ortalığı karıştırmayalım şimdi..

ebrar172

Talebe

uzun zamandır evde yapılan güzel olmaz diye yapmadığım hamburger ekmekleri...annemi bugün trabzona uğurlarken yaptım bu pofidik ekmekleri muhteşem oldular...pakette satılan ekmeklerden daha güzel çünkü tazecik..vede anneciğime soğuk sandviç yaptım meyvenin yanına...kendisi dışarıda yemek yemez huyudur aç kalmasın uzun yol...canım annecim inşallah sağ selamet varırsın...:)

4.jpg

Tarihci

Marmara Tarih

avatarı kaldırdım bu monitör lcd ne olur ne olmaz :) ;)

sen de maşallah baya hamaratmışsın ha

Tarihci

Marmara Tarih

4 senemiz bu fen edebiyat binasının yolunu aşındırmakla geçti ve geldik gidiyoruz eyy gidi günler...

1616.jpg

ebrar172

Talebe

yarın için hazırladığım hamburger ekmekleri daha eve yeni geldik anca yaptım...mayalanmaya bırakılmış haldeler...:)

4942.jpg

FaKiR

Meþveret Bþk.

firindaki ve pisirilmis halinide gormek istiyoruz ,
eniste bu ekmekleri yerken,onun yuz ifadesini ceksenizde fena olmaz hani,
tadinida anlamis oluruz :p :)

ebrar172

Talebe

uzun zamandır evde yapılan güzel olmaz diye yapmadığım hamburger ekmekleri...annemi bugün trabzona uğurlarken yaptım bu pofidik ekmekleri muhteşem oldular...pakette satılan ekmeklerden daha güzel çünkü tazecik..vede anneciğime soğuk sandviç yaptım meyvenin yanına...kendisi dışarıda yemek yemez huyudur aç kalmasın uzun yol...canım annecim inşallah sağ selamet varırsın...:)

4.jpg

pişmiş halleri bunlar daha evvel buraya koymuştum feza...ayrıca bunlar eniştenin yoğun ısrarlarına binaen bu saatte yapılıyor...:D:D