Kendi çekimimizden resimler

Tambur

Well-known member
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

Çiçekleri görmekten artık buraya bakmak istemiyordum:).Güzel bir resim olmasına istinaden,resimde değişik bir sessizlik var,Oltanın bekleyiş içersinde olmasıda ayrıca bir güzellik katmış.Bu arada en son Ebrar abi yazdığı için büyük bir ihtimal eleştiri vardır diye düşündüm:) ben de bir bakayım dedim:)

ebrar172

Well-known member

çiçekleri görmekten artık buraya bakmak istemiyordum:).güzel bir resim olmasına istinaden,resimde değişik bir sessizlik var,oltanın bekleyiş içersinde olmasıda ayrıca bir güzellik katmış.bu arada en son ebrar abi yazdığı için büyük bir ihtimal eleştiri vardır diye düşündüm:) ben de bir bakayım dedim:)

...:022:

kýrýmlý

Well-known member

kırımlı renklerle oynadınız mı yoksa orjinal halimi fotoğrafın..?

Orjinal ve 1.3 mp lik cep telefonu ile çekildi.Renklerde bu kadar mavi hakim değildi tabiki o anda ama beyaz dengesi seçeneğinden parlak çekim özelliğini tercih ettiğim için bu kadar mavi çıktı.Işığa uygun olmayan seçenekleri denerseniz zaman zaman böyle enteresan kareler almak mümkün oluyor.Bunun gibi bir çekimi kar yağarken de denemiştim çok enteresan görüntüler elde etmiştim.

kýrýmlý

Well-known member

Çiçekleri görmekten artık buraya bakmak istemiyordum:).Güzel bir resim olmasına istinaden,resimde değişik bir sessizlik var,Oltanın bekleyiş içersinde olmasıda ayrıca bir güzellik katmış.Bu arada en son Ebrar abi yazdığı için büyük bir ihtimal eleştiri vardır diye düşündüm:) ben de bir bakayım dedim:)

Teşekkürler ederim resimi güzel bulduğuna ancak sıkı bir eleştiriyi hak eden bir fotograf bu bence çünkü bu da senin cep telefonuyla çektiğin resim gibi cep telefonuyla çekildi ve pek çok detay gözden kaçtı.Sağ üst köşedeki uçağın arkasından bıraktığı beyaz çizgi gibi.Doğrusu o oltayı da görmüş olsaydım kareye almazdım.
Resimdeki değişik sessizlik gemilerin uzak olmasından kaynaklanıyor sanırım.Tüm gemileri kaçırmışlık,hayattaki fırsatları değerlendirememişlik havası hakim,gemiler uzakta olduğu için.Olta da imkansız sevdasını gözleyen aşık gibi pek garip kalmış köşede dün hiç kısmeti yoktu zaten:003:

mihrimah

Well-known member

Teşekkür ederim teveccühünüze ancak övgünüze layık bir fotograf değildir bu.Bir de Kumkapı yı o saatlerde hiç tavsiye etmem ayyaşı,serserisi pek boldur.
Doğru hakikaten bunu hiç düşünmemiştim:022: o zaman bende Yoros kalesinden izlerim size de tavsiye ederim. Karadeniz ile Marmara denizinin birleştiği noktada.Yoros kalesinden İstanbul muhteşem görünür .

Tambur

Well-known member

Kırımlı kardeşim,Allah senden razı olsun...Burada birşey söylemem gerekirse; fotoğrafın en süslü ya da en hatasız haline değil,o an neyi hissetmişsem onu yazıyorum...Çiçekleri görmekten buraya bakmıyordum,çiçek zaten güzeldir,güzelliği var olan birşeydir,işte bu benim resmim diyemezsiniz...Sizin çekmiş olduğunuz,size ait olan bu fotoğrafın ve renklerinin orjinal olmadığınıda görmekteyim,yalnız çekmiş olduğunuz resim de bir yapıcılık var,farkındaysınız sessizlik ve yalnızlık içeriyor,ben bu şekilde düşünüyorum...Emeğine,bakışına,gözlemine sağlık,devamını bekliyoruz.

Nûrolog

Well-known member

4104721233_1f732d6d3e_o.jpg

Gulhane

Tambur

Well-known member

Bu resmi sevdim.Biraz daha uzaktan çekebilseydin,sanki daha da güzel olabilirdi diye düşünüyorum.Uzaklaştıkça daha orjinal bir hava verirdi gibi:)

kýrýmlý

Well-known member

Ankaramın gözünü seveyim zerre trafik yok istanbulda 2 adım yere 45 dakikada gidiyorsun

Ankara güzeldir.16 ayım geçti Ankara da."Ankara nın en güzel yanıda İstanbul a dönüşüdür."Şairin dediği gibi.

Şaka bir yana özledim Ankara yı çektiğiniz resimler varsa,yayınlarsanız memnun olurum.