çiçekleri görmekten artık buraya bakmak istemiyordum.güzel bir resim olmasına istinaden,resimde değişik bir sessizlik var,oltanın bekleyiş içersinde olmasıda ayrıca bir güzellik katmış.bu arada en son ebrar abi yazdığı için büyük bir ihtimal eleştiri vardır diye düşündüm ben de bir bakayım dedim
En kısa zamanda gerçeğini görmek duasıyla
Muhteşem gerçekten..
kırımlı renklerle oynadınız mı yoksa orjinal halimi fotoğrafın..?
Çiçekleri görmekten artık buraya bakmak istemiyordum.Güzel bir resim olmasına istinaden,resimde değişik bir sessizlik var,Oltanın bekleyiş içersinde olmasıda ayrıca bir güzellik katmış.Bu arada en son Ebrar abi yazdığı için büyük bir ihtimal eleştiri vardır diye düşündüm ben de bir bakayım dedim
Doğru hakikaten bunu hiç düşünmemiştim:022: o zaman bende Yoros kalesinden izlerim size de tavsiye ederim. Karadeniz ile Marmara denizinin birleştiği noktada.Yoros kalesinden İstanbul muhteşem görünür .Teşekkür ederim teveccühünüze ancak övgünüze layık bir fotograf değildir bu.Bir de Kumkapı yı o saatlerde hiç tavsiye etmem ayyaşı,serserisi pek boldur.
Resimde çok güzel ama bu sabah E 5'te trafik iğrençti...:017:
Tamam abi iyi hoş , yollarınız güzel yayla gibi, nerdeyse uçak iner ama hayat yok:021:Ankaramın gözünü seveyim zerre trafik yok istanbulda 2 adım yere 45 dakikada gidiyorsun
Ankaramın gözünü seveyim zerre trafik yok istanbulda 2 adım yere 45 dakikada gidiyorsun
Bu resmi sevdim.Biraz daha uzaktan çekebilseydin,sanki daha da güzel olabilirdi diye düşünüyorum.Uzaklaştıkça daha orjinal bir hava verirdi gibi