Kendi çekimimizden resimler

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

Şimdi merih beni deniyor :) o fişekler nato standardında 7,62 lik fişeklerdir efem :)

törendeki askerlerim :) laf aramızda çok cıxtır askerlerim :008:

5506.jpg

Merih

Well-known member

Tarihci bırak şimdi G-3 ün Özelliklerini 7,62 felan G-3 ü Nöbet tutan askere veriyorlar :D Doğuda artık hemen hemen bütün birliklerde HK-33 var :D G-3 Vermiyorlar anlıyacağın yani :) Ben buraya daha resim koyarımda Forumun ağırlığı kaldırmaz o resimleri :)

Tarihci

Marmara Tarih

Tarihci bırak şimdi G-3 ün Özelliklerini 7,62 felan G-3 ü Nöbet tutan askere veriyorlar :D Doğuda artık hemen hemen bütün birliklerde HK-33 var :D G-3 Vermiyorlar anlıyacağın yani :) Ben buraya daha resim koyarımda Forumun ağırlığı kaldırmaz o resimleri :)

vala tuzlada da burda malatyada da g 3 var hep, hk 33 ü veriyorlar biliyorum ama bizim buralar tehlkeli olmadığından bizde 30 yıllık g 3 ler var :)

bak 7,62 lik fişeklerini de esas duruşa geçirdim senin için :028:

5763.jpg

Merih

Well-known member

Tam bir Şarjörü boşatlmışsın haa :) G-3 ün artık bi özelliği kalmadı Türkiyede 4 bir yanda yapılan bütün kazılarda G-3 mermisi G-3 şarjörü çıkıyor artık :D Tarihi eser olduğu için :D Ergenekoncu amcalarımız sağolsunlar

Tarihci

Marmara Tarih

Tam bir Şarjörü boşatlmışsın haa :) G-3 ün artık bi özelliği kalmadı Türkiyede 4 bir yanda yapılan bütün kazılarda G-3 mermisi G-3 şarjörü çıkıyor artık :D Tarihi eser olduğu için :D Ergenekoncu amcalarımız sağolsunlar

evet G3 miadını doldurdu artık.. ergenekn a gelince bir subay olarak bu konuda yorum yapamiciğm :p anlayan anladı :g:

ebrar172

Well-known member

işte korktuğum başımıza geldi...
icon10.gif

yahu bizim yöneticiler askere gidince hele birde hepsi üst üste gidince
askerlik anısı patlaması yaşanacağını biliyorduk...:005:

o değilde burası kendi çekimimizden resimler değil
kendi mühimmatımızdan resimler konusuna dönmüş maşaAllah...
:p

Merih

Well-known member

Ankara dikmen vadisinde hikayesi varsada ben bilemiyorum lakin düşüncem şu ki Vadi içerisine Ezanı duyurmak maksatlı yapılmış olabilir