Kendi çekimimizden resimler

ebrar172

Talebe
Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....

8983.jpg

he he he...buda sana kapak olsun feza...2009 ajandana yapıştırırsın..:p:p

şimdi postu bağla ...ve son duanı et...:037:

FaKiR

Meþveret Bþk.

Ebrar , KENDI cekimimizden resimler bolumu burasi, o amcalari durup sen cekmedin herhalde :)

buyur gel bekliyorum, :)
Gelmiyenin pc sine virus girsinmi?

ebrar172

Talebe

Ebrar , KENDI cekimimizden resimler bolumu burasi, o amcalari durup sen cekmedin herhalde :)

buyur gel bekliyorum, :)
Gelmiyenin pc sine virus girsinmi?

feza hiç yan çizme ...konu benim resim ekliyemiyeceğimdi yani senin iddaan buydu ...bende ekledim değilmi..:027::p:p

resim eklenmiştir...
ve olay bitmiştir...
icon6.gif
icon6.gif

ebrar172

Talebe

iyi bakalim oyle olsun, buda benden sana hediye olsun :)
(kendi cekimimden :p )
attachment.php

canım benim teşekkür ederim...nasılda bilirsin gönlümü almayı...:047:
dur bende sana arşivimden bir yemek hediye edeyim yahu karnın acıkmıştır benimle cebelleşirken...
icon10.gif

şansına kereviz çıktı eee misafir umduğunu değil bulduğunu demişler afiyet olsun dostum...:p

9606.jpg

FaKiR

Meþveret Bþk.

canım benim teşekkür ederim...nasılda bilirsin gönlümü almayı...:047:
dur bende sana arşivimden bir yemek hediye edeyim yahu karnın acıkmıştır benimle cebelleşirken...
icon10.gif

şansına kereviz çıktı eee misafir umduğunu değil bulduğunu demişler afiyet olsun dostum...:p

9606.jpg

Maranki hoca sagolsun , sayesinde icimiz disimiz ot sebze oldu :033: artik sebze gordugum yerden kaciyorum :)
sen bana bi tatli yapiver be ebrar :015:

ebrar172

Talebe

Maranki hoca sagolsun , sayesinde icimiz disimiz ot sebze oldu :033: artik sebze gordugum yerden kaciyorum :)
sen bana bi tatli yapiver be ebrar :015:

yok yahu ben hiç beğenmiyorum o adamı...prof. falan ama lafı dinlenmez bence...
ibrahim saracoğlu hocayı dinle feza dinleyeceksen boşver maranki'yi...:011::011:

FaKiR

Meþveret Bþk.

yok yahu ben hiç beğenmiyorum o adamı...prof. falan ama lafı dinlenmez bence...
ibrahim saracoğlu hocayı dinle feza dinleyeceksen boşver maranki'yi...:011::011:
yahu ben degil annem dinliyor, e yemekleri yapanda o oldugu icin mecburen, butun direnislerimize ragmen devam ediyor:036:

hatta bi ara aralik ayininda akdeniz bilmem ne programi vardi bu adamin sadece suyla beslenme programi, havuc, kereviz ...sulariyla hic ekmek,tahil biseycik yemeden sadece suyla beslenme programi,yok efendim butun organizm temizlenecekmis,
annem tutturmasin mi bu hafta bu programi uygulayicaz diye, ucuz atlattik cok sukur :013:

yok senin I.saracoglu hocayi tanimiyorum ben bi s.saracoglu stadini bilirim :p

ebrar172

Talebe

yahu ben degil annem dinliyor, e yemekleri yapanda o oldugu icin mecburen, butun direnislerimize ragmen devam ediyor:036:

hatta bi ara aralik ayininda akdeniz bilmem ne programi vardi bu adamin sadece suyla beslenme programi, havuc, kereviz ...sulariyla hic ekmek,tahil biseycik yemeden sadece suyla beslenme programi,yok efendim butun organizm temizlenecekmis,
annem tutturmasin mi bu hafta bu programi uygulayicaz diye, ucuz atlattik cok sukur :013:

yok senin I.saracoglu hocayi tanimiyorum ben bi s.saracoglu stadini bilirim :p

feza validenin ellerinden öperim...ama iyice abartmış yahu...:011:hala yaşıyorsun dostum...:p

ibrahim saracoğlu çok tanınmış bir profesör bu konulardada lafı dinlenir..hatta yurt dışındaki profesörler dahi yazdıkları kitaplarda onu referans gösteriyorlar...:dft012:
ne demek sadece sebze suyu...iyi

ebrar172

Talebe

yahu hızlıresim den yüklüyordum önceleri şimdi bekliyorum bekliyorum hata veriyor...resim boyutumu yüksek geliyor ...
ve öyleyse eğer ne yapabilirim...bilenler yardım...

FaKiR

Meþveret Bþk.

yahu hızlıresim den yüklüyordum önceleri şimdi bekliyorum bekliyorum hata veriyor...resim boyutumu yüksek geliyor ...
ve öyleyse eğer ne yapabilirim...bilenler yardım...
ah ebrar ah, noldu sana sen eskiden bu kadar acemi degildin :p :)

eklenti ekleden ekle daha cabuk olur..