Kendi çekimimizden resimler

ebrar172

Talebe
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

ebrar ya , bu eniste kac kilo merak ettim,sabah kahvaltisi geceden hazirlanirmiymis:eek::confused:

ha ha ha...o enişte bu aralar benim yaptırdığım diyetle 9 kilo verdi...kilolu diil aslında fakat trigiliserit biraz yüksek çıkınca rejime girdi...kendine çok dikkat eder...bu trgliserit meselesiyle beraber iyice fit oldu başıma...:D
ayıptır söylemesi rejim işlerinde üstüme yoktur dost ,ahbap hatta onların ahbabları kim kiloyla derde girse bana gelir ve hallederim meseleyi...bu konuda baya iyiyim inanılmaz görünsede öyle...fakat rejime soktuğumuda takip ederim muhakkak...:D:D:D

eee malum enişteyle aynı evde yaşadığımız için hiç kaçışı olmuyo...annem burdayken anneme diyoki...ya anne senin bu kızın bana rahat rahat yemek yedirmiyo şikayetçiyim...desede aslında çok memnun...:p

ebrar172

Talebe

ne sabahı enişte onların birazını da şimdi pişince yer götürür.. :)

yok daha neler akşam yemeklerinden sonra yemek yeme yasağı var...sıkıyönetim...:p
ayrıca benim canımın içi dışardan geldik uyudu hemen ...eee bütün gün çalış akşam hatunu yemeğe götür sonra büyük bir alışveriş merkezine götür...valla baya yoruldu hem kendi hem cebi...:D:D:D

Tarihci

Marmara Tarih

ha ha ha...o enişte bu aralar benim yaptırdığım diyetle 9 kilo verdi...kilolu diil aslında fakat trigiliserit biraz yüksek çıkınca rejime girdi...kendine çok dikkat eder...bu trgliserit meselesiyle beraber iyice fit oldu başıma...:D
ayıptır söylemesi rejim işlerinde üstüme yoktur dost ,ahbap hatta onların ahbabları kim kiloyla derde girse bana gelir ve hallederim meseleyi...bu konuda baya iyiyim inanılmaz görünsede öyle...fakat rejime soktuğumuda takip ederim muhakkak...:D:D:D

eee malum enişteyle aynı evde yaşadığımız için hiç kaçışı olmuyo...annem burdayken anneme diyoki...ya anne senin bu kızın bana rahat rahat yemek yedirmiyo şikayetçiyim...desede aslında çok memnun...:p

bana da plan yazsana ebrar, 70 im 75 olmak istiyorum :)

ebrar172

Talebe

yok daha neler akşam yemeklerinden sonra yemek yeme yasağı var...sıkıyönetim...:p
ayrıca benim canımın içi dışardan geldik uyudu hemen ...eee bütün gün çalış akşam hatunu yemeğe götür sonra büyük bir alışveriş merkezine götür...valla baya yoruldu hem kendi hem cebi...:D:D:D

:D:D:D

sizede varya şarkısı fil diyetimiydi neydi adı ondan yaptırırız artık...:p

fakat branşım diil ben ....:D

huve

Well-known member

adaları pek sevmiyorum, cami yok abdest alınacak yer yok her yere yürü ohooo...

burnumu kapadığımda adalar benim için muhteşem yer :)
haklısın, camii az, iki tane tespit ettim daha
biri dilburnu'na yakındı şükür, diğeri aşağıdaydı çinilerle kaplanmış bir mescit
ikisinin de abdest yeri evlere şenlikti, berbat

ebrar172

Talebe

kitap deyip ört bas edemezsinnn,, hayatüssahabe 70 lira 4 kitapçkkk :)

yok ,yok indirim reyonundan aldım ben ;sudan ucuz... almayanı dövüyolar...:D:D:D

ama gözümden kaçmayan nokta yinede insanlar sadece bakıp geçti.. pc oyunları reyonu, telefon aksesuar reyonu cd reyonu dolup taşıyodu...kasada durum iyice belirginleşti kitap alanlar yok denecek kadar azdı...:(

Tarihci

Marmara Tarih

yaw mübarek iyi diyorsun da, eğer böyle olursa herkes beğendiği bi yığın resmi koyar buraya, buranın tek şartı resmi bizim çekmiş olmamız.

huve

Well-known member

ya napiyim sadece abilere has bir pazar günüydü...:p
nisalar giremez özelliklede ebrarlar diye yazı asmışlar...:D

buda o gün namazdan sonra cumalı kızık köyünde edilen kahvaltı...:(

156.jpg

kahvaltı buysa :)
gözlemeler hoş görünüyor