Kendi çekimimizden resimler

FaKiR

Meþveret Bþk.
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

tarihçiden kurtulabilirse yapar :D kolay değil tarihçi ile aynı havayı teneffüs ediyor. ama maşallah ne kadar büyümüş tanıyamadım kaç zaman oldu ... hımmm eee seneye master yaparsa ertesi senede istemeye gelirler kim alacak acaba ?
olurmu hic yahu, ertesi sende doktorasini yapacak bizim kiz:)

hknco

Well-known member

hoddd bırakmam ben :D :D:D:D

Biz isteyecez başkası bakarsa varya :mad:

topuklarına sıkarım :rolleyes:

neydi o beşik te sözledi ben onu ;)

hımmm kaptırırmıyım ceylan gibi kızı :eek:

büyüt bu yaşa getir sonra gelin isteyin yok babam yoook olur mu öyle şey ... Yarın çiçek çikolata hemen geliyoruz kızı istemeye ...

Hemde davul zurna

teytt teyttt ....

bu iş bu kadar :cool:

isvicre de bir abinin haniminin mezarligi sol tarafta
hz. isa a.s in carmiga gerilmis heykeli ve altta resmi olan mezar kanserle cok mucadele etmis ve sonra burda olmus hristiyan geleneklerine gore gomulmeyi arzu etmis dorumu etmis :rolleyes: Allah bilir neyse....

bunu oldugunun 1. ci senesi Gunay in israri uzerine mezarini ziyarete gittigimde cekmistim hristiyanligi secmisti dinimizi kabul etmiyormus anlatilanlara gore ahiret yok demis sonra bana bi yasin okuyuver demislerdi de sasirmistim islami kabul etmeyen hristiyanligi secerek olen birine okumalimiydim :rolleyes: orda kalakaldim ve sadece rabbim inancina gore muamele et demekle yetindim

:(:(:(

Allah kalanlari islah etsin... Cumlemize husnu hatime versin, ve imani kamille huzuruna alsin ins, Hak yoldan ayirmasin... aminn

Eyvàh!

Talebe

:(:(:(

Allah kalanlari islah etsin... Cumlemize husnu hatime versin, ve imani kamille huzuruna alsin ins, Hak yoldan ayirmasin... aminn

aminnn

eside oyle bazen konu konuyu aciyor ahiret alemine daliyoruz damarima basinca parcaliycam :D sonra diyor ben saygi duyarim sizde bana duyun e hadi gelde duy saygiyi duyabilirsen icim parcalaniyor ama napayim rabbim istemedikten sonra 0 hidayet etmedikten sonra :eek:

kizi bize geldiginde namaz kilarken goruyor

dilara diyor oyle sana bakiyor bende dedim istersen sana ogretirim sen bilirsin diyor

dedim ben bilmem sen istersen ogretirim icinden ogrenmek geliyormu dedigimde simdi derslerim var okul bitsin gelirim dedi bakalim okul 4 temmuzda bitiyor gelecekmi :p

ebrar172

Talebe

bunlarda benim yürüyüş pabuçlarım...bu kadar rahat bir ayakkabı daha varmıdır acaba diye baya düşünüyorum ....:confused::D:D

5346.jpg

ebrar172

Talebe

geçen akşam pişirdiğim pideler...10 taneden kalan son iki adet...son anda sofrada durun resim çekicem diyince canımın içi eşim kenarlarına söğüş domatesleri ekledi.... hatun çabuk çek diyordu bir taraftanda...:D:D

1711.jpg

Tarihci

Marmara Tarih

4519.jpg

eyy gidi fen edebiyat,, geldik gidiyoruz son sınavlar.. yarın burası ana baba günü gibi olacak :)

FaKiR

Meþveret Bþk.

4 saat sonra ordayim Tarihci, ataturk hava alanindan alin beni:D,
lebbeyke sole mantila acsin, sarmalar sarsin, kizkulesinin karsisinda tur atarken yeriz:)

ilahilay su anda otobuste, msn si yaninda ayni zamanda:),, bi saat sonra esenlere variyomus, gidip karsilayin:)