Kendi çekimimizden resimler

Merih

Well-known member
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

Burası artık kendi çekimimizden resimler olmaktan çıkıp kendi kendimize sohbete dönmüş :) resimden çok muhabbet var

ebrar172

Talebe

17072007023xi7.jpg

Lebbeyk bu ne...mezarın üzerinde ağaçmı büyümüş...?

Lebbeyk

Well-known member

17072007023xi7.jpg

Lebbeyk bu ne...mezarın üzerinde ağaçmı büyümüş...?

ebrar orda baktığımda da sırrına aklım ermedi.. :confused: ewet Eyüp Camisinin arka çıkışında solda bulunuyor burası...o kapalı bahçede iki mezar war we ikisinde de bu şekilde mezarın ortasından ağaç yeşermiş..we yine üzerinden dal ayrılarak yanlarından içeri girmiş....o izdiham da rehberi dinleyemedim anca resim çekilip ilerledim...bidahakine dinler sizlerede anlatırım inşallah.. İstanbul da Eyüp Camisine gitmeniz mümkün olduğunda arka kapısının çıkışında kesinlikle görmenizi tawsiye ederim...bu o bahçeye baktığınızda sağdaki mezar birde solunda war...yanyanalar..

ebrar172

Talebe

harikulade bişey bu ...ist gitmem diye diretmesek neler görücez demekki..:)

bendede var böyle bir ağaç resmi bursada çekilmiş..ağaç durup dururken devriliyo koca ağaç..orada bırakmışlar...

Lebbeyk

Well-known member

işte şu anda içtiğim orrta şekerli mis kokan kahve..ellerime sağlık...:)

272.jpg

afiyet şeker olsun ebrarım.. bişey duydum ben kahwe içenlerin ağzını melekler koklarmış..bende sizin gibi acaba nescafemi yoksa türk kahwesimi diye düşündüm...ama farketmiyormuş nihayetinde ham maddesi kahwe tohumundan oldumu tamamdır..:)

Tarihci

Marmara Tarih

vay vay vayy , yahu ebrar geceleri uyuyor insanlar, sen bu kahveyi bu saatte içersen ne zaman uyumayı düşünüyorsun? :)

ebrar172

Talebe

afiyet şeker olsun ebrarım.. bişey duydum ben kahwe içenlerin ağzını melekler koklarmış..bende sizin gibi acaba nescafemi yoksa türk kahwesimi diye düşündüm...ama farketmiyormuş nihayetinde ham maddesi kahwe tohumundan oldumu tamamdır..:)

lebbeyk bende kahve kokusuna bir zaaf var eger o gün kahve içemediysem fazrı mahal çalıştığım vakitler..o zaman kokluyorum kahveyi ve kendimi ferahlamış ve mutlu hissediyorum..iştah kapatıcı özelliğinide sayalım madem..:)

ebrar172

Talebe

vay vay vayy , yahu ebrar geceleri uyuyor insanlar, sen bu kahveyi bu saatte içersen ne zaman uyumayı düşünüyorsun? :)

o alışık olmayan bünyeler için ben her vakitte kahve içebilirim..alışkanlık..:)
uykuya gelince yıllardır uyguladığım ve her zaman işe yarayan ve kitabın bir faydasını daha ortaya koyan formul mutlaka kitap okurum ...ve uyku kendiliğinden koşarak gelir...

ebrar172

Talebe

yok vallahi..:)
benim en az okunan kitabım mubalagasız 20 kez okunmuştur...her kitabı defalarca okuyunca tabi..uyurkende tekrar yapılmış oluyor...hatta şimdi okuduğum kitabı pek beğenmedim ama ne yapayım bitecek mecbur...:D

Tarihci

Marmara Tarih

dini içerikli değilse aynı kitabı defalarca okumana luzum yok.. gerci sen de dini içerikli olmayan kitap okurmusun bilmiyorum :)

ebrar172

Talebe

defalarca okumamın sebebi işte o..yani uyurmadan okuduğum için mutlaka..mecburen okuyorum tekrar..:(

dini içerik konusuna gelince çok farklı bir sürü kitap kimisi hoşuma gittiği için kimisi merak ettiğim için kimisi bilgilerimi pekiştirmek yada yenilemek için..kimisi benden farklı olanların neler düşündüğünü görmek anlamaya çalışmak için..azda olsa kendime göre bir kitaplık..

Tarihci

Marmara Tarih

hmmm güzel, ama yine de enerjini farklı kitablar okumaya harcasan ufkun daha geniş olur..

Eyvàh!

Talebe

bern yolunda guzel bi goruntuydu kacirmak istemedim

bern nehri

didi , ahmet eglenirken

ahmetin dododan firar ani yakaladim :))

le gruyer

ouchy deki leman golu

ouchy

ouchy

le gruyer