Saya mümkünse görüşmeyelim ;D Hem keşke öyle munis,mübarek bir hayvanat olsam. :angel:saya ' Alıntı:öyle işte...................;D
Sergerdan ' Alıntı:Saya mümkünse görüşmeyelim ;D Hem keşke öyle munis,mübarek bir hayvanat olsam. :angel:
saya ' Alıntı:öyle işte...................;D
HuSRaN ' Alıntı:hiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D SAYA BEN NIYE KOSELIYIM ;D NIYE JETON SONRADAN DUSERKI BENDE
Şualar ' Alıntı:sergerdan abi resimler müthişti,ya Allah razı olsun bu siteye girince sayende gülmekten ölüyorum.
Tarihci ' Alıntı:helvanı ne zaman yeriz
Sergerdan ' Alıntı:Şualar ve illailayh sokaga çıkmışlar(büyük olan şualar) :angel:
Kızarım ben :angel:
Tarihçi ögretmen olsa :angel:
Jelibon isteyen :angel:
illailayh ' Alıntı:BU FORUMDA BUKADAR GÜLDÜGÜMÜ HATIRLAMIYORUM ;D TARİHÇİ ABİNİN OGRETMEN HALİ KIRDI GEÇİRDİ BENİ AY AY KARNIM AGRIDI GÜLMEKTEN :laugh:AMAN ABİ BİZİM DERSE GİRMESİN MAZALLAH :laugh: SERGERDAN ABİ SENDE BAYA KÖTÜ KIZIYOSUN BEHAA KORKTUM YAA ŞUALARR BENİ KORKUTUO YAHUU BİŞEY DE ABİ ONA KÜÇÜÇÜK ÇOÇUGUM DAHA
Şualar ' Alıntı:öldüm öldüm gülmekten hele tarihci abiye vallahi cooook muvafık olmuş ;D
bana gelince;tesettürüm ne güzel dimi,tam yerinde...Hele ayakkabılarım ;D harika....
ilailayh bak gece rüyana girerim ayağını denk al
sergerdan abi sana kızmak yakışmıyoo alışık değiliz
Tarihci ' Alıntı:işte o yüzden diyorumya benden öğretmen olmaz
Şualar ' Alıntı:bencede abi yazık cocuklara ;D
benim abimde sinirlidir bir ara öğretmenlik yaptı vallahi cocuklara acıyordum simdi kendine muvafık bi iş buldu polislik ;D
hani az sinirliydi ya tam oldu ;D
Tarihci ' Alıntı:helvanı ne zaman yeriz