Sergerdan ' Alıntı:Gerçekten soruyorum bayanlar içinde eş var mı,bedenen bu dünyada onlarda oruçtutmuş,nefislerine karşı çıkmış olduklarına göre vardır belki?
bilmiyorum ama olması lazım
Sergerdan ' Alıntı:Gerçekten soruyorum bayanlar içinde eş var mı,bedenen bu dünyada onlarda oruçtutmuş,nefislerine karşı çıkmış olduklarına göre vardır belki?
Şualar ' Alıntı:maşşalah abime helal olsun abi ya ben vazgectim siz en iyisi öğretmenlik yapın bakın bizim böyle erkek öğretmenlere ihtiyacımız var.
Ben öğretmen değilim ama bizimde dershanede ildgilendiğimiz cocuklar var onlarla hakikat başka acılır.
haşir dediniz de bi gün haşri yapıyorduk ordan cennet bahsine gectik ordan hurileri okuyordum sordu birisi erkeklere huri veriliyo peki bayanlara ne verilecek?ben daha ağzımı acmadan diğer bir cocuk cevab verdi;onlarada ''nuri''verilecek tabi hep beraber bi kahkaha... fatiha ile bitirmek zorunda kaldım ;D Ama ne yalan söyliyeyim cocukların bu hakikatlere cok ihtiyacı var.Allah hizmetinizden razı olsun.
maşallah hamara tmış rahmet li Allah sana da bize de ümmeti Muhamm ed e de rahmet ve mağfiret eylesi n, hepimi zi affets in.. Maktül iyi bilird ik hakkımız helald ir, umarızki o da bize helal ederek ahiret e intika l etmiştir..
ecmain etmiş abi öyle dedi ;D
evet ama gılmanlar hizmetkarmış.Tarihci ' Alıntı:sağolsun.. büyük konuşmamak lazım ama öğretmenlik yapmayacağım inşallah.
bize huri verileceği kesin siz kendi derdinizle yanın .) o konuda çok fazla bilgi yok, ama size de gılman lar var..
Şualar ' Alıntı:evet ama gılmanlar hizmetkarmış.
yaw bu sizin taifenin özelliği ne anlamıyorumki ayet gelnce ''yaeyyuennas'' demiyor mu?Neyse ya şimdi küfre girecem mazallah zira kulun şikayete ve rabbini sorgulamaya hakkı yoktur.
İŞİTTİK VE İTAAT ETTTİK
Sergerdan ' Alıntı:Gılman konusu Sorularla islamiyet sitesinde çok güzel cevaplanmış.Meraklısı bakar artıkın :angel:
http://www.sorularlaislamiyet.com/
sol üstte sitede ara kısmına gılman yazınız,aynı sorular başka meraklılarca sorulmuş.Acaba var mıymış,var mıymış
Tarihci ' Alıntı:benim gılmanla onla bunla işim olmaz .) işi olan baksın artık
Sergerdan ' Alıntı:Gılman konusu Sorularla islamiyet sitesinde çok güzel cevaplanmış.Meraklısı bakar artıkın :angel:
http://www.sorularlaislamiyet.com/
sol üstte sitede ara kısmına gılman yazınız,aynı sorular başka meraklılarca sorulmuş.Acaba var mıymış,var mıymış
vakar ' Alıntı:ben bakarım şualar'ada baktırırım sanırım bizi yakından alakadar ediyor ;D ;D
Sen de sağoll,bak bu da bizim Şuaların küçükkenki resmi..mihrace ' Alıntı:Ormanın kralı çok komikk, ayy hiç güleceğim yoktu, saolasın Sergerdan
Sergerdan ' Alıntı:Bişey degil,bak bu da bizim Şuaların küçükkenki resmi :angel:
_________________________________________________-alıntı-
Şualar ' Alıntı:abooo ben ne kadar tatlıymışım,tesettürümde ne güzel dimi
sağol abi Allah razı olsun cok beğendim kücüklüğümü gerçi ayaklarımda kapalı olsaymış daha iyi olurmuş ama cocukluk işte ;D