KOMİK RESİMLER(BURAYA)

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
abi hemde nasıl.bu kadar olur..ben bu kadar komık bı resım gormedım.bu kız mı erkake mı.ben onu aldım masa ustune koydum.bızıkıler bıle aynı seyı soyluyo...
Çok güzel bir kız hem de benim gibi kalbi kötüye benzemiyor. :)

T

Tarihci19

Misafir
halim ve selim olalım inşallah, hatalarımızı görme basireti versin Rabbim.. evvel bana..

Yaakarii

Member
Bu da Dil-BESTE

kendisini uzun zamandır forumda göremiyorum :angel: Bugün mesaj atmış geç gördüm.Sevgili kardeşimin bir resmini paylaşim dedim sizinlen. :angel:

2007100421191459254izpwkd8.jpg

Sergerdan

Well-known member
Komik resimler(buraya)

Ya bu kız degil mi zaten,hem maşaallahı var,tü tü tüh kırkbir kere maşallah, :) yusuf yüzlü seni tıpkı ben :)

istiðna

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Ya bu kız degil mi zaten,hem maşaallahı var,tü tü tüh kırkbir kere maşallah, :) yusuf yüzlü seni tıpkı ben :angel:

abi bilgisayara bakmaktan gözlerine nur indi olsa gerek kız mı,erkek mi oldugunu anlıyamadınız...

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
abi bilgisayara bakmaktan gözlerine nur indi olsa gerek kız mı,erkek mi oldugunu anlıyamadın...
Bilmemki acaba olabilir mi? ;D
Dikkat etmeye çalıştımda agız ve burnu ele veriyi,ama gözleri,kirpigi güzel halketmiş yaradan. :)

Vakar

Member
sizin için köyde bu hafta sonu çok güzel resimler çemiştim, ama gel görki makinamı kaybetim :( ama bulunca inşallah yolarım..

Sergerdan

Well-known member
vakar ' Alıntı:
sizin için köyde bu hafta sonu çok güzel resimler çemiştim, ama gel görki makinamı kaybetim :( ama bulunca inşallah yolarım..
İnşaallah görmemiz mümkün olur,köyleri tarlaları hayvanları çok severim.Şehrin yalanlarından,oyalanmacalarından uzak o yerler.

Koca bir yalan bence ekseriyetle şehir ve içinde yaşayan birsürü insan.