_________________________________________________cvb maşallah ...Tam nur talbesine yakışır zekiceSergerdan ' Alıntı:Gelin gelin zeytin toplamaya adam lazım zati ;D :angel:
_________________________________________________cvb maşallah ...Tam nur talbesine yakışır zekiceSergerdan ' Alıntı:Gelin gelin zeytin toplamaya adam lazım zati ;D :angel:
abi dostlar filan derken andıydım seni, aa bi baktım abi gelmiş :angel:hulusi ' Alıntı:_________________________________________________cvb maşallah ...Tam nur talbesine yakışır zekice
eyvallah Allah razı olsun iyi adam sözünün üstünemi gelir _________________________________________________yok yok iyi kişini duasına anında cvb verilir..bu daha uygun oldu dua ile(anmakta bi dua)Sergerdan ' Alıntı:abi dostlar filan derken andıydım seni, aa bi baktım abi gelmiş :angel:
ben bunu gercek sanmıstım ama.degıl mi yani?hulusi ' Alıntı:BU Bİ LATİFE OLDUGUNDAN BİZEDE YORUM DÜŞMEZ EYVALLAH..İSTİĞNA AVARTAN TEK KELİMEYLE HARİKA KARDEŞİM
evli abilere sormak lazım yok sanmıyorum gercek olduğunu_________________________________________________gercek dahi olsa bizim için geçerli değil inşistiğna ' Alıntı:ben bunu gercek sanmıstım ama.degıl mi yani?
Yaakarii ' Alıntı:Memleketimin insanlarına güzel örnekler Özge Hele lecooper ;D
Sergerdan ' Alıntı:Allah bozmasın kardeş,ama bozulması da Allah tandır inş. :angel: Bekleriz yine buraya sıkılırsanız ;D