Tarihci ' Alıntı:çok güzeller laleleri çok severim paylaşım için teşekkrler
saya ' Alıntı:sevdiğini bildiğim için paylaştım.............dermişimmmmmmmmmmmmmm.![]()
hasret ' Alıntı:Bir bahçede bir sarı çiçek, o bahçe nakkaşının bir mührü hükmündedir. O çiçek mührü kimin ise, bütün zemin yüzündeki o nevi çiçekler, o zatın kelimeleri hükmünde olduğuna ve o bahçe dahi onun yazısı olduğuna, açık bir surette delâlet ediyor. Demek oluyor ki; herbir şey, umum eşyayı Hâlıkına isnad edip, azamî bir tevhide işaret ediyor.
Tarihci ' Alıntı:bende inanırmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmm_________________________________________________
Sah!
hasret ' Alıntı:Sah!
sah derken,ne demek istediniz?
saya ' Alıntı:![]()
![]()
_________________________________________________insan mümin kardeşine inanmaz mı
![]()
Tarihci ' Alıntı:sah, doğru
hani dersinizya ayyy SAHİMİ söylüyorsun?
özge ' Alıntı:ÖYLE SEVERİM Kİ HER NİSAN-MAYIS AYLARI ARASINDA HER YERİ LALEZARA DÖNÜŞEN İSTANBUL'UN GEÇTİĞİM HER SEMTİNDE,KALDIRIMINDA SEYRİNE DALARIM 10-15 DAKİKA.NE BİLEM BENİ CEZBEDİYOR GÜZELLİĞİ,ENDAMI,SÜKUTU
BÖYLE ACİP BİR SEVGİM VAR ONA KARŞI ;D
özge ' Alıntı:ÖYLE SEVERİM Kİ HER NİSAN-MAYIS AYLARI ARASINDA HER YERİ LALEZARA DÖNÜŞEN İSTANBUL'UN GEÇTİĞİM HER SEMTİNDE,KALDIRIMINDA SEYRİNE DALARIM 10-15 DAKİKA.NE BİLEM BENİ CEZBEDİYOR GÜZELLİĞİ,ENDAMI,SÜKUTU
BÖYLE ACİP BİR SEVGİM VAR ONA KARŞI ;D