Laleler

SaYa

Well-known member
www.yeniresim.com_-_Lale_Resimleri_-_Beyaz_Laleler.jpg

Lalezari_Krmz_Laleler.jpg

kB_1944.jpg

www.yeniresim.com_-_Lale_Resimleri_-_Rengarenk_Laleler.jpg

image.php

hasret

Well-known member
LALELER

Bir bahçede bir sarı çiçek, o bahçe nakkaşının bir mührü hükmündedir. O çiçek mührü kimin ise, bütün zemin yüzündeki o nevi çiçekler, o zatın kelimeleri hükmünde olduğuna ve o bahçe dahi onun yazısı olduğuna, açık bir surette delâlet ediyor. Demek oluyor ki; herbir şey, umum eşyayı Hâlıkına isnad edip, azamî bir tevhide işaret ediyor.

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

saya ' Alıntı:
sevdiğini bildiğim için paylaştım.............dermişimmmmmmmmmmmmmm. :)

bende inanırmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)_________________________________________________
hasret ' Alıntı:
Bir bahçede bir sarı çiçek, o bahçe nakkaşının bir mührü hükmündedir. O çiçek mührü kimin ise, bütün zemin yüzündeki o nevi çiçekler, o zatın kelimeleri hükmünde olduğuna ve o bahçe dahi onun yazısı olduğuna, açık bir surette delâlet ediyor. Demek oluyor ki; herbir şey, umum eşyayı Hâlıkına isnad edip, azamî bir tevhide işaret ediyor.

Sah!

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

hasret ' Alıntı:
Sah!
sah derken,ne demek istediniz?

sah, doğru

hani dersinizya ayyy SAHİMİ söylüyorsun?

inanır elbet yaa bu mumin kardeşim nerden biliyor laleleri sevdiğimi onu bulamıyorum :p

SaYa

Well-known member
LALELER

Tarihci ' Alıntı:
sah, doğru

hani dersinizya ayyy SAHİMİ söylüyorsun?

kuşlar söyledi :)

molla_zehra

Well-known member
LALELER

LALELİM
LALİDE OTURUR
LALELİ LALE KOLAR LALELİMDEN

LALELİDEN GEÇİLİR
LALELİMDEN GEÇİLMEZ
!​

:)SAĞOL SAYA PEK GÜZELDİ.TAKLİT SANMAYIN BENDE ÇİÇEKLERDE BİR LALEYİ SEVERİM.. ;D

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

gercekten öle bende sadece laleleri severim bide gül ü ama efendimize atfedildiği için yoksa gülü de pek sevmem

molla_zehra

Well-known member
LALELER

:)ÖYLE SEVERİM Kİ HER NİSAN-MAYIS AYLARI ARASINDA HER YERİ LALEZARA DÖNÜŞEN İSTANBUL'UN GEÇTİĞİM HER SEMTİNDE,KALDIRIMINDA SEYRİNE DALARIM 10-15 DAKİKA.NE BİLEM BENİ CEZBEDİYOR GÜZELLİĞİ,ENDAMI,SÜKUTU :)

BÖYLE ACİP BİR SEVGİM VAR ONA KARŞI ;D

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

saya ' Alıntı:
ne çok seven varmış böle bende sevdiğinize çok sevindim :)

gercekten laleler çok güzel sanki yapma çiçek gibi duruyor o kadar nizami renkleri o kadar canlı alımlı ..

SaYa

Well-known member
LALELER

özge ' Alıntı:
:)ÖYLE SEVERİM Kİ HER NİSAN-MAYIS AYLARI ARASINDA HER YERİ LALEZARA DÖNÜŞEN İSTANBUL'UN GEÇTİĞİM HER SEMTİNDE,KALDIRIMINDA SEYRİNE DALARIM 10-15 DAKİKA.NE BİLEM BENİ CEZBEDİYOR GÜZELLİĞİ,ENDAMI,SÜKUTU :)

malesef bizim böle bi imkanımız yok sadece camlar arkasından görüyoruz böle _________________________________________________bir devre adını vermiş olmazlar mı :)

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

özge ' Alıntı:

evet çok güzel dimi, hele ki sultanahmete ekilenler yokmu insanın ordan çıkası başka yere gidesi gelmiyor..

molla_zehra

Well-known member
LALELER

BEN OKADAR UZAĞA GİTMİYORUM :) ÜSKÜDAR DA SAHİL TARAFI YADA BELEDİYE ÖNÜ ZATEN MİNİK BİR LALEZAR OLUYOR ;) NE VERCEM YOLA PARA İNER BAKARIM ;D

katremisal

Active member
LALELER

nasıl gül efendimizi simgeler beyaz lalede esmaül hüsnayı simgeler kardeşler belki sizide cezbeden laledeki büyü bu olsa gerek..

T

Tarihci19

Misafir
LALELER

ya kadıkoyde pek dikmiyorlar nedense ben üsküdarı çok severim ama orda pek lale göremedim :p sultanahmette çok güzel lale bahçeleri oluyor