masallah abim,:013:Ben kendimle yarışa girdim.size zahmet olmazsa benden 1000 Fatiha daha ekler misiniz?
inşaAllah Feza abi.Allah sizlerden razı olsun.ben bunları bi okuyayım yetişemezsem dağıtırm inşaAllah.masallah abim,
Allah kabul etsin insallah,
vesile olan yapan gibidir,, hepsini siz okumayin dagitabileceginiz kisiler varsa onlarada dagitin ins. ayni sevabi alirsiniz
dua ile..
ecmain olsun, tamam kardes insallahinşaAllah Feza abi.Allah sizlerden razı olsun.ben bunları bi okuyayım yetişemezsem dağıtırm inşaAllah.
insallah kardes, Allah razi olsun..1000 tane aldım inş allah kabul eder selam dua ile
yahu agabey belirtme oyle her defasinda, utandiriyorsun bizi :022:+300 (üçyüz) alındı.
Allah kabul etsin insallahbende 200 tane aldım inşallah
yahu agabey belirtme oyle her defasinda, utandiriyorsun bizi :022:
Allah kabul etsin insallah
Allah razı olsun, insanlık hali, vebal altında kalmayasın diye belirtiyorum. Yoksa görme problemin olduğunu iddia etmiyorum.![]()
bu tatlı sohbetin üstüne 1000 adet Fatiha iyi gider diye düşünüyorumoyle belirtiler verdiysem soyleyin abim cekinmeyin,
dalginsin, iyi inceleyemiyosun diyolar sabahtandir, sende gorme problemin var de tam olsun
doktorum ebrara bi gorunmem lazim benim![]()
masallah mubarek Rabbim sevkinizi arttirsin :038::005:Anladım bu Fatiha okuma parogramında yanlız ilerliyorum.Eh 0 zaman 1000 adet daha alayım.:013:
amin.nasıl bitirdiğimi açıklıyayım o zaman.şimdi tesbihmatiği alıyorum elime bu forumda gezerken başlıyorum okumaya çıkarken bir bakıyorum ki nerdeyse beşyüze yakın okumuşum geri kalanınıda namaz hazırlığı yaparken günlük aktivitelerimi yaparken birde bakıyorum bin tane okumuşum.(tavsiye ederim gerçekten çabuk bitiyor)masallah mubarek Rabbim sevkinizi arttirsin :038:
ben daha ilk aldiklarimi bitiremedim:dft005:
toplam.....23,894