:005:Anladım bu Fatiha okuma parogramında yanlız ilerliyorum.Eh 0 zaman 1000 adet daha alayım.:013:
Yanliz degilsin merak etme
Bende 2000 tane alayim... Allah kabul etsin...Feza senden de Allah razi olsun bizim okumamiza vesile oldugun için, Mukafatini gorursun insallah...
sağolasın beni yanlız bırakmamışsın...Yanliz degilsin merak etme
Bende 2000 tane alayim... Allah kabul etsin...Feza senden de Allah razi olsun bizim okumamiza vesile oldugun için, Mukafatini gorursun insallah...
başkanım... uygun gördüğünüz sayıyı bağışlayın lütfen![]()
43300 - Tavsanlida tum koylerin posta kod numarasiymis ,
43300 diyelimmi agabey?![]()
Ya Gecen hafta ve bu hafta basi sinavlarimiz vardi Gecti hayirlisiyla Bakalim Cok zor degildi ama bakalim Notlar nasil gelicekhaci senin sinavlar ne alemde,
bakiyorumda hatim konularini hic es gecmiyorsun,
Allah kabul etsin
Vuslat saolasin yanliz birakmadigin içinsağolasın beni yanlız bırakmamışsın...
eh bende sana eşlik etmeye geldim...
2000 adet de ben alayım da sende yanlız kalma Gül-i Yarencim...:U:
evet kardeşim sanırım biz bitireceğiz:047: ee ne demişler el ele verince:023: hım neydi gerisi...neyse gerisini bilimiyorum bilen okurken tamamlasın...Ya Gecen hafta ve bu hafta basi sinavlarimiz vardi Gecti hayirlisiyla Bakalim Cok zor degildi ama bakalim Notlar nasil gelicek
Sayenizde Okuyoruz zaten onuda cok gormeyin efendim
Vuslat saolasin yanliz birakmadigin içinBiz beraber bitiririz bu hatmi dimi:021:
ne kusuru kardes, 20 fatiha ile 100 000fatiha sevabini alirsiniz insallah,20 tane alabilirim kusura bakmayın gönül daha fazla almak ister ama..
1000 adet alıyorum abi
Rabbim hedefe ulaşmayı nasip etsin inş.Allah : )