Ramazan ayına özel hediyeşelim..

ebrar172

Talebe
ben görüyorum bu seferde ...:):)

mihrimah güzel...kahverengi bütün bir elbise aşağılara doğru gidildikçe bollaşan...ve kol manşetleri yaka kenarları işlemeli...fakat tek püf noktası öyle bir elbise seçmişki zeyhak çok narin bir insan güzel taşır bunu..fakat sizde narinsiznizdir eminim...;)

Gül-i İkra

Well-known member
lemalarB.jpg

Zeyhak kardeşim bir gün görüşürsek bizzat yüzyüze vermek isterim :) Teşekkür ederim canım kardeşim

mihrimah

Talebe
ben görüyorum bu seferde ...:):)

mihrimah güzel...kahverengi bütün bir elbise aşağılara doğru gidildikçe bollaşan...ve kol manşetleri yaka kenarları işlemeli...fakat tek püf noktası öyle bir elbise seçmişki zeyhak çok narin bir insan güzel taşır bunu..fakat sizde narinsiznizdir eminim...;)

Allah razı olsun abla açıklamanızı okudum fakat fırsat bulamadım cvp yazmaya...
Evet çok güzel şimdi gördüm Allah razı olsun Zeyhak ve ebrar abla Daha güzelleri sizin olsun inş. Hani diyorum masraflı olmazsam üstüne ipek eşarb isterim:pAşağısı kurtarmaz:) Ay çok kötüyüm ben...
Gül-i ikra kardeş sizin hediynizide gördüm maşaALLAH yakışır...

Latife yapıyorum sağolasınız kardeşler çok incesiniz...Siz beni hoşnut ettiniz Rabbim iki cihanda sizi hoşnut etsin inşaALLAH..

ebrar172

Talebe
aşkolsun mihrimah eşarpta benden olsun...fakat bu renge pek uyumlu renk bulamadım...bununla idare edeceksiniz artık...takı aksesuar bişeyler yaparsınız artık elbiseye kombine edersiniz...:)

1096ee8.jpg

zeyhak_

Well-known member
turuncu şekerler süper moderatörlere,yeşiller moderatörlere,morlar özlellere,pembişler adminlere,etraftaki çok şekerlerde üye olanlara:p henüz üye olmayı düşünmeyenlere olmayanlara yok:)
karisik_seker_141.jpg