Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah'ım !Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor veYalvarıyorum: 1- Ey herşeyden önce olan Evvel 2- Ey herşeyden sonra Olan Ahir 3- Ey varlığı apaçık Görünen Zahir 4- Ey herşeyin içyüzünden haberdar olan Batın 5- Ey herşeyi yoktan Yaradan Halık 6- Ey herşeyi münasib bir şekilde Rızıklandıran Razık 7- Ey her işi doğru olan ve sözünü yerine Getiren Sadık 8- Ey varlığı herşeyden önce olan Sabık 9- Ey herşeyi mukadder hedefine Sevk Eden Saik 10-Eytohum ve çekirdekleri yarıp sümbüllendiren Falık Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey gece ve gündüzü peş peşe değiştiren 2-Eykaranlıkları ve nuru yaradan 3- Eygölgeleri ve harareti meydana getiren 4-Eygüneşe ve aya boyun eydiren 5- Eyölümü ve hayatı yaradan 6- Eyyaratmak ve emretmek kendisine aid olan 7- Eyeş ve evlad edinmeyen 8- Eymülkünde hiçbir şeriki olmayan 9- Eyziletten münezzeh olduğu için dosta ihtiyacı olmayan 10-Ey havl ve kuvvet kendisine aid olan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey kendisini arzulayanların muradını bilen 2- Ey kendisinden dilekte bulunanların ihtiyac duyduklarına sahib olan 3- Ey üzüntüsünden kendinden geçenlerin inlemelerini işiten 4- Ey kendisinden korkarak ağlayanların ağlayışlarını duyan 5- Ey suskunların içinden geçenleri bilen 6- Ey günahlarından pişmanlık duyanların nedametini gören 7- Ey tevbekarların özrünü kabul eden 8- Ey fesatçıların işini düzeltmeyen 9- Ey iyilik yapanların mükafatını zayi etmeyen 10-Eykendisini tanıyanların kalblerinden uzaklaşmayan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey bekası daim olan 2- Ey hataları bağışlayan 3- Ey duaları işiten 4- Ey ihsanı geniş olan 5- Ey gökleri yükselten 6- Ey belaları defeden 7- Ey medhü senası büyük olan 8- Ey varlığının parlaklığı kadim olan 9- Ey vefası çok olan 10-Eymükafatı yüksek olan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
Allah'ım !Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve Yalvarıyorum: 1- Ey çok Affeden Ğaffar 2- Ey ayıpları çok örten Settar 3- Ey her şeye galib gelen ve düşmanlarını kahreden Kahhar 4- Ey istediğini zorla yaptırabilen Cebbar 5- Ey çok sabreden ve kullarına sabır gücü veren Sbbâr 6- Ey rızka muhtac olanların bütününü rızıklandıran Rezzak 7- Ey her şeyi hikmetle açan Fettah 8- Ey her şeyi çok iyi bilen Alam 9- Ey bol bol hediyler veren Vehhab 10-Eytevbeleri çok çok kabul eden Tevvab Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey beni yaradıb azalarımı düzene koyan 2-Ey bana rızık Veren ve beni Terbiye Eden 3- Ey beni yedirip içiren 4- Ey beni kendisine yaklaştırıp yakın kılan 5- Ey beni günah tehlikelerinden koruyup bana kafi gelen 6- Ey beni muhafaza edip ayıplarımı örten 7- Ey bana Tevfik edip Hidayet Eden 8- Ey beni aziz kılıp ihtiyaçlarımı gideren 9- Ey beni öldürüp dirilten 10-Eybana ünsiyet verip barındıran Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey kelimeleriyle hakkı gerçekleştiren 2- Ey hükmünü geri bıraktıracak kimse olmayan 3- Ey kazasını geri çevirecek kimse bulunmayan 4- Ey kişiye kalbinden daha yakın olan 5- Ey kullarından tevbeyi kabul eden 6- Ey izni olmadan hiçbir şefaat fayda vermeyen 7- Ey bütün gökler kudretiyle dürülecek olan 8- Ey yolundan sapanları en iyi bilen 9- Ey gök gürültüsünün hamdederek,meleklerinde heybetinden kendisini tesbih ettiği 10-EyRahmet olan yağmurun önünde Rüzgarları müjdeci gönderen Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey yeri beşik yapan 2- Ey dağları direk yapan 3-Ey güneşi kandil kılan 4- Ey ay’ı nur kılan 5- Ey geceyi örtü yapan 6- Ey gündüzü maişet zamanı yapan 7- Ey uykuyu huzûr ve sükun vasıtası kılan 8- Ey semayı bina kılan 9- Ey eşyayı çift çift yaradan 10-Eyateşi gözcü kılan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
Allah'ım !Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve Yalvarıyorum: 1- Ey gerçek şefaat sahibi 2- Ey gizli açık her sesi işiten 3-Ey istediğini yükselten ve son derece yüce olan 4- Ey istediğini engelleyen 5- Ey mevcudatı en güzel bir şekilde yoktan Yaradan 6- Ey hesabı en sğratli bir şekilde gören 7- Ey sevdiklerini Cennet ve çeşitli mükafatlarla müjdeleyen 8- Ey kullarını itaate sevk etmek için azabıyla korkutan 9- Ey sonsuz kudret sahibi olan 10-Eyher şeye gücüyeten Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey bütün dirilerden önce var olan Hayat sahibi 2- Ey bütün dirilerden sonra baki kalacak gerçek hayat sahibi 3- Ey hiçbirşeyin kendisine benzemediği gerçek hayat sahibi 4- Ey hiçbir dirinin misli gibi olmadığı gerçek hayat sahibi 5- Ey hiçbir dirinin kendisine ortak olmadığı gerçek hayat sahibi 6-Ey hiçbir diriye muhtac olmayan gerçek hayat sahibi 7-Ey bütün dirileri ölüme mazhar eden gerçek hayat sahibi 8- Ey bütün dirileri rızıklandıran gerçek hayat sahibi 9- Ey ölüleri dirilten gerçek hayat sahibi 10-Eyhiç ölmeyecek olan gerçek hayat sahibi Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey unutulmayan ve unutturulmayan zikrin sahibi 2- Ey söndürülmeyen nurun sahibi 3- Ey haddü hesaba gelmeyen medhü sena sahibi 4- Ey hiçbir şekilde değiştirilmeyen vasıflar sahibi 5- Ey sayılamayan nimetler sahibi 6- Ey zeval bulmayan sanat sahibi 7- Ey gercek keyfiyeti anlaşılmayan celal sahibi 8- Ey reddedilmeyen hüküm sahibi 9- Ey tebdil edilmeyen sıfatlar sahibi 10-Eytam idrak edilemeyen kemal saihibi Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey Alemlerin Rabbi 2- Ey amellerin karşılığının verildiği kıyamet gününün saihibi 3- Ey sabredenleri seven 4- Ey tevbe edenleri seven 5- Ey maddi ve manevi kirlerden temizlenenleri seven 6- Ey Allah’ı görür gibi ibadet edenleri ve iyilik yapanları seven 7- Ey yardım edenlerin en hayrlısı 8- Ey müşkül meseleleri halledip hükme bağlayanların en hayrlısı 9- Ey en iyi mallara bol karşılık verenlerin en hayrlısı 10-Eyifsad edenleri en iyi bilen Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
Allah'ım !Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve Yalvarıyorum: 1-Ey mahlukatı örneksiz ve yoktan yaradan 2- Ey mahlukatı Öldükten sonra yeniden dirilten 3- Ey her şeyi muhafaza eden 4- Ey her şeyi ilim ve kudretiyle kuşatan 5- Ey hamd ve senaya ençok layık olan ve çok övülen 6-Ey azamet,şeref ve hakimiyeti sonsuz 7- Ey her türlü mahlukata münasib rızık veren 8- Ey darda kalan çaresizlerin imdadına koşan 9- Ey istediğine izzet veren ve şereflendiren 10-Eyistediğini zelil kılan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey zıddı olmayan Ehad 2- Ey dengi olmayan Ferd 3- Ey kusur ve ihtiyaçtan münezzeh olan Samed 4- Ey çifti bulunmayan Vitr 5- Ey veziri bulunmayan Rab 6- Ey fakirliği bulunmayan Gani 7- Ey azledilmeyen Sultan 8- Ey aczden münezzeh olan Melik 9- Ey benzeri olmayan Mevcud Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1-Eyzikri kendilerine büyük Şeref Olan 2- Eyşükrü kendisine şükredenlere büyük Kurtuluş Olan 3- Eyhamdı kendisine övenlere büyük İftihar Vesilesi Olan 4- Eytaati,kendisine itaat edenlere Necat Olan 5- Eykapısı kendisini arayanlara açık Olan 6- Ey yolu mü’minlere zahir ve belli Olan 7- Eyayetleri bakanlar için kesin delil olan 8- EyKitabı kuvvetli iman sahibleri için Öğüt Olan 9- EyAffı günahkarlar için Sığınak Olan 10-EyRahmeti Muhsinler için Yakın Olan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey ismi Yüce ve Mubarek Olan 2- Ey Şan ve makamı Yüksek Olan 3- Ey sena ve övgüsü büyük Olan 4- Ey kendisinden başka ilah olmayan 5- Ey isimleri Mukaddes Olan 6- Ey bekası bitmeyen devam eden 7- Ey azameti ,baha ve kadri olan 8- Ey büyüklük perdesi Olan 9-Ey gizli nimetleri gurup gurup bile sayılamayan 10-Eyihsan ve ni’meti hesap ve sayıya gelmeyen Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
Allah'ım !Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve Yalvarıyorum: 1- Ey kullarına yardım eden 2- Ey açıklanması gereken şeyleri beyan eden 3- Ey kullarına emniyet ve huzur veren 4- Ey saltanatı muhken,nüfuz ve iktidar sahibi Melik 5- Ey hiç birşey hükmünü sarsmayan ve kendisine güvenilen Metin 6- Ey azab ve ikabı şiddetli olan 7-Ey kullarının her yaptığını gören 8- Ey bütün işleri ezeli takdirine göre en güzel bir şekilde neticeye ulaştıran 9- Ey en çok övülen ve en çok övülmeye layık olan 10-Eysonsuz Şeref Sahibi Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Eyyüce arşın Sahibi 2- Eydos doğru sözün Sahibi 3- Eyyerli yerince yapılan fazlu keram Sahibi 4- Eykıskıvrak yakalayan şiddetli azap sahibi 5- Eyvaad ve tehdit Sahibi 6- Eyuzak olmayan yakın 7- Eyen fazla övgüye layık olan Dost 8- Eyher şeyi mühadesi altında tutan 9- Eykullarına hiçbir şekilde zulmedici olmayan 10-Ey kullarına şah damarından daha yakın olan Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey hiçbir ortak ve veziri olmayan 2- Ey hiçbir benzeri ve dengi olmayan 3- Ey güneş ve nurlu ayın yaratıcısı 4- Ey şiddetli sıkıntıya düşmüş fakirleri zenginleştiren 5- Ey küçük yavrulara Rızık Veren 6- Ey düşkün ihtiyarlara Merhamet Eden 7- Ey korku için kurtuluş isteyenlerin sığınağı 8- Ey kullarının her halini gören 9- Ey kullarının ihtiyaçlarından haberdar olan 10-Eyher şeye gücü yeten Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.
1- Ey cömertlik ve ni’metler Sahibi 2- Ey Fazl ve Kerem Sahibi 3- Ey şiddetli bela ve çetin azaplar saihibi 4- Ey Levh-i Mahfuz ve Kalemi Yaradan 5- Ey zerreyi,hoş rüzgarları ve nefesleri Yaradan 6- Ey bütün kullarına İlhamda Bulunan 7- Ey zarar ve elemi gideren 8- Ey gizli sır ve kaygıları bilen 9- Ey Kabe-i Muazzama ve Harem-i Şerifin Sahibi 10-Eyeşyayı yoktan var eden Seni tenzih ve tesbih ederiz.Senden başka İlah yoktur. Sen Emansın;Bizi cehennem ateşinden kurtar.