selcuk2007
Yeni Üye
ben şimdiye kadar hiç gitmedim dershaneye. zaten risale okumaya da yeni başladım. ama çok isterim bu tür derslere katılmayı.
selcuk2007 ' Alıntı:ben şimdiye kadar hiç gitmedim dershaneye. zaten risale okumaya da yeni başladım. ama çok isterim bu tür derslere katılmayı.
benefşezar ' Alıntı:ben İstanbuldayken haftanın en az 2 günü sohbete giderdim ama Ankaraya taşınınca bana yakın ve istikrarlı bir sohbet bulamadım ve bunun üzüntüsünü yaşıyorum ihtiyacımı böyle güzel sitelerden gidermeye çalışsamda yüz yüze olan sohbetlerin tadı gibi olmuyor .bana düzenli istikrarlı bir sohbet bulmamda yardımcı olabilecek bir kardeşimiz varmı acaba.Batıkentte oturuyorum bu civarlarda olursa mükemmel olur size duacı olurum.şimdiden Allah razı olsun
benefşezar ' Alıntı:ben İstanbuldayken haftanın en az 2 günü sohbete giderdim ama Ankaraya taşınınca bana yakın ve istikrarlı bir sohbet bulamadım ve bunun üzüntüsünü yaşıyorum ihtiyacımı böyle güzel sitelerden gidermeye çalışsamda yüz yüze olan sohbetlerin tadı gibi olmuyor .bana düzenli istikrarlı bir sohbet bulmamda yardımcı olabilecek bir kardeşimiz varmı acaba.Batıkentte oturuyorum bu civarlarda olursa mükemmel olur size duacı olurum.şimdiden Allah razı olsun
benefşezar ' Alıntı:ne zaman okumaya kalksam bir kelimeye takılıyorum sözlükte o kelimeyi ararken başka kelimeler dikkatimi çekiyor manalarına bakarken birde bakıyorum konudan uzaklaşmışım zamanda geçmiş oluyor tabi okuma hep yarım kalıyor bunun şeytanın oyalaması olduğunu biliyorum ama hala halledemedim.tavsiyeniz için çok teşekkürler şualar yalnız müzakereli ders derken neyi kast ettiğinizi anlamadım cahilliğimi hoş görün artık açıklarsanız sevinirim.
evet sanırım bu cevaba yardımcı olur ... Şikayete gerek yok ... inşallah yeni yeni kapılar açılır .tuncerr ' Alıntı:Anketin birisinde cemaatin önemi dile getirildi.Dershaneye gidip cemaate şevk verip, cemaatten şevk alıp şahs-ı maneviden ne kadar istifade ediyoruz?Ben bir evli öğretmen abi biliyorum haftada en az 5-6 gün derste..
Son Seçenek İçin Gitmek İsteyenler Arzu ederlerse kendilerine en yakın dershanemize götürebiliriz. İletişim İçin Tıklayınız
benefşezar ' Alıntı:ne zaman okumaya kalksam bir kelimeye takılıyorum sözlükte o kelimeyi ararken başka kelimeler dikkatimi çekiyor manalarına bakarken birde bakıyorum konudan uzaklaşmışım zamanda geçmiş oluyor tabi okuma hep yarım kalıyor bunun şeytanın oyalaması olduğunu biliyorum ama hala halledemedim.tavsiyeniz için çok teşekkürler şualar yalnız müzakereli ders derken neyi kast ettiğinizi anlamadım cahilliğimi hoş görün artık açıklarsanız sevinirim.
ben ankarada emek tarafında güsel bi dersane olduğunu duymuştum.. hatta bi ara gidip kalıcaktık ama nasip olmadı..benefşezar ' Alıntı:ben İstanbuldayken haftanın en az 2 günü sohbete giderdim ama Ankaraya taşınınca bana yakın ve istikrarlı bir sohbet bulamadım ve bunun üzüntüsünü yaşıyorum ihtiyacımı böyle güzel sitelerden gidermeye çalışsamda yüz yüze olan sohbetlerin tadı gibi olmuyor .bana düzenli istikrarlı bir sohbet bulmamda yardımcı olabilecek bir kardeşimiz varmı acaba.Batıkentte oturuyorum bu civarlarda olursa mükemmel olur size duacı olurum.şimdiden Allah razı olsun
sizin şahsınızda geçerlimi bilmem ama ibadetin,amellerin az ve devamlı olanı makbul gerçekten.Ufacık lsun ama bir ömür boyu olsun.ülfet ' Alıntı:ilk gitmeye başladığımda 2 haftada bir, sonraları haftada 1, sonra haftada iki sonra 3, ve en sonuda 4 okuma pırogramlarıda ek . 3 yıl böyle sonra bir düşüş dönemi gerieleye başldaı haftada 4 olan ders yeniden 1'e düştü. yeniden düzeltmeye çalışıyorum. benim düşüncem maneviyata tereki eden hizmetede teraki eder.
ülfet ' Alıntı:azda olsa inşallah daim olurda insan hakikatleri öğendikten sonra tedeni etmemeli teraki etmeli değilmi? neyse