alicandan ' Alıntı:selamunaleyküm abiler ben beylikdüzünde oturuyorum sohbetlere gitmek istiyorum ama nerde var bilmiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız size minnettar kalırım
T@LH@ ' Alıntı:Sanmıyorum Nur dairesinde nurlardan istifade ettikden sonra tedenni edeni belki ülfet edebilir.Çünkü risale-i nuru sadakatle okuyanların kalkanı risale-i nurdur.
busima_ ' Alıntı:ben yurtdısından geldım orda katılıyordum cemaatıde orda tanısım ıns. suan 3 aydır kayserıdeyım ve burda cemaatten kımseyı bılmedıgım ıcın katılamıyorum inş. kısa zamanda katılmak ıstıyorum..
muvafık ' Alıntı:Epeydir gidemiyordum.Bu hafta gittim.Umarım tekrar aksama olmaz.
dilhan ' Alıntı:Selam üzerinize olsun kardeşler..
ben tevafuken siteye 5 dk önce girdim risale derslerini hep duyar ve almak isterim dersler nerelerden alınıyor açıkçası tam incelemedim sizlerden yardım alabilirmiyim..
alanyacan ' Alıntı:selamın aleyküm allahın izni ile haftada iki gün dersler katılıyorum.Kardeşler alanya çok dehşetli dualarınızıda bizleride unutmayın inşallah allah yar ve yardımcınız olsun hizmetti kuraniyeden bizleri ayırmasın
amin rabbim muvaffakiyetler versin inşaalaah..nurlarla dolsun alanyanızz ALLAHA DAYAN GERÇEK DOSTU BULURSUN
bilgehan ' Alıntı:normal ders geceleri var birde genç deersleri var toplam 3 veya dört defa gidiyorum sohbetlere
Allah razı olsun ....Sade ve Sadece ' Alıntı:Maşallah ne güzel ....
İnş isteklerinize tek tek kavuşursunuz.sabah melikesi ' Alıntı:ben gitmek istiyorum ama bulunduğum şartlarda ve çevremde sohpet yapan insanlar yok daha önce bi iki defa gitmiştim ünv kazanınca ablalar vasıtasıyla katılmayı düşünüyorum