ebrar172

Well-known member
Cevap: selam kardeşlere ben HAZEN

we aleykum selam..hoşgelmişsiniz HAZEN Rabbim in izniyle hem faideli hem istifadeli olursunuz inşaallah...

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: düğünümüz var buyurun

siz farklı zaviyeden bakmışsınız, 30 yaşındaki çiftler ayrılınca, hayatlarının geri kalanını yalnız gecirmiyorlar. erkek bir sene içinde yeni bir hanım bulup evleniyor, ve hayatına devam ediyor. ama kadın, öyle deil.. psikolojik olarak daha nazik olduklarından ayrılığın kötü etkilerini atıp kendilerini toplamaları biraz daha uzun sürüyor. ve erkek gibi ha deyince evlenemiyor, hele de küçük çocukları varsa hepten zor. kendisini böyle kabul edip alacak bi erkek bulmakta zorlanıyor.

Tarihci

Marmara Tarih

Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daimi olmasını diler, hayırlara vesile olmasını temenni ederim..

alanyacan

Active member
Cevap: düğünümüz var buyurun

siz farklı zaviyeden bakmışsınız, 30 yaşındaki çiftler ayrılınca, hayatlarının geri kalanını yalnız gecirmiyorlar. erkek bir sene içinde yeni bir hanım bulup evleniyor, ve hayatına devam ediyor. ama kadın, öyle deil.. psikolojik olarak daha nazik olduklarından ayrılığın kötü etkilerini atıp kendilerini toplamaları biraz daha uzun sürüyor. ve erkek gibi ha deyince evlenemiyor, hele de küçük çocukları varsa hepten zor. kendisini böyle kabul edip alacak bi erkek bulmakta zorlanıyor.
güzel bir tesbit olmuş üzerine söylenecek söz yok aynen böyle oluyor katılıyorum:)

þualar

Active member
Cevap: Sualar'dan selam var!

Soğolun kardeşler hoşbulduk:) Özge,saya,fezapilotu,hulusi abi,hüsran,merih abi,hanne,hknco, tarihci abi,gülşerbeti daha sayamadığım herkese slm...

H

hazen

Misafir

ALLAH razı olsun kardeşler ya öyle sıcak bir ortamla karşıladınız ki kendimi bu tevhid ailesinin bir ferdi olarak gördüm

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

ALLAH razı olsun kardeşler ya öyle sıcak bir ortamla karşıladınız ki kendimi bu tevhid ailesinin bir ferdi olarak gördüm

şaşırmanıza gerek yok mübarek olması gereken bu :eek:

siz bizim din kardeşimizsiniz ve bizlerde öz kardeşlerimizi sevdiğimiz gibi din kardeşlerimizide seviyoruz :rolleyes:

hknco

Well-known member
Cevap: Salat Ve Selam Hz.muhammed(s.a.v)'in Ve Sizlerin üzerine Olsun Inşallah....

S.a Nur Yolculari Ben De Araniza Katilabilir Miyim??

Yüksekliği Tavazuda Buldum,
Liderliği Nasihatte...
Nesebi Takvada Buldum,
şerefi Kanaatte...
Rahatliği Zühdde Buldum,
Zenginliği Tevekkülde...

yok sen kapıda kal kapıda :D hep dışarda .... :) aleykumselam nurul mağrib,

H

hazen

Misafir
Cevap: Salat Ve Selam Hz.muhammed(s.a.v)'in Ve Sizlerin üzerine Olsun Inşallah....

Liderliği Nasihatte...
Nesebi Takvada Buldum,
şerefi Kanaatte...
Rahatliği Zühdde Buldum,
Zenginliği Tevekkülde...
Eklenmiş Resmin önizlemesi

a.s kardeş hoşgeldin....

GuLSerbeti

Well-known member

as.Hosgeldiniz zeyhak_ ..... :) Tarihci abiye katiliyorum... guzel nik..

uyeliginiz hayirli, okuduklariniz istifadeli olsun insaAllah...

zeyhak_

Well-known member

Allah cc razı olsun hoşbuldum :rolleyes: hmm bu ne hoş karşılama... Rabbim sizlerden hoşnut olsun:)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

Liderliği Nasihatte...
Nesebi Takvada Buldum,
şerefi Kanaatte...
Rahatliği Zühdde Buldum,
Zenginliği Tevekkülde...

ve aleykumselam musadeye ne hacet zati aramızda olmanız için sizi bekliyoruz :eek:

hosgeldin.gif