Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
...hehe o değilim şualar dediğin gibi bu nazikliği ben 3 senedir görmedim bundan sonrada göremeyiz hayal etmiyelim bence sizler buyrun çikolataları yiyin bitsin kalmasın ben azcık Tarihci' nin ablası oluyorum (öz) TaLHa buyur sende al ayrım yok
...hehe o değilim şualar dediğin gibi bu nazikliği ben 3 senedir görmedim bundan sonrada göremeyiz hayal etmiyelim bence sizler buyrun çikolataları yiyin bitsin kalmasın ben azcık Tarihci' nin ablası oluyorum (öz) TaLHa buyur sende al ayrım yok
Kardeşim benim, sağol ya msn kayboldu, yoksa görüşürdük.Zira sonra görüşemiyebilirizBizim apartman yeni oldugu icin sürekli sorun oluyordaGecici bagladık neti sorun halledilene kadar.Anlıyacağın hallolmazsa son görüşmemiz olabilir
Kardeşim benim, sağol ya msn kayboldu, yoksa görüşürdük.Zira sonra görüşemiyebilirizBizim site yeni oldugu icin sürekli sorun oluyordaGecici bagladık neti sorun halledilene kadar.Anlıyacağın hallolmazsa son görüşmemiz olabilir