Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Sualar'dan selam var!

profiline girip sol taraftaki signatür (imza) ayarlarından imzanı ve profil resminden de avatarını ekleyebilirsin..

Lebbeyk

Well-known member

amenna...
we aleykum selam şualar hoşgeldin sefalar getirdin...

comidasmg07ms2bl9ye2gl3.gif

..buyrun bakalım afiyet olsun...;)

Lebbeyk

Well-known member

...hehe o değilim şualar :D dediğin gibi bu nazikliği ben 3 senedir görmedim bundan sonrada göremeyiz hayal etmiyelim bence :cool: sizler buyrun çikolataları yiyin bitsin kalmasın :) ben azcık Tarihci' nin ablası oluyorum (öz) :cool: TaLHa buyur sende al ayrım yok :D

þualar

Active member

...hehe o değilim şualar :D dediğin gibi bu nazikliği ben 3 senedir görmedim bundan sonrada göremeyiz hayal etmiyelim bence :cool: sizler buyrun çikolataları yiyin bitsin kalmasın :) ben azcık Tarihci' nin ablası oluyorum (öz) :cool: TaLHa buyur sende al ayrım yok :D
Hadi ya cok sevindim tanıştığıma memnun oldum.Lemalar abiden beklemiyom zaten naziklik falan:)

þualar

Active member

cix cix... su sakirde bakin hele...:p

Sualar....

HOSGELDIN... :)

gul2.jpg
Kardeşim benim, sağol ya msn kayboldu, yoksa görüşürdük.Zira sonra görüşemiyebiliriz:)Bizim apartman yeni oldugu icin sürekli sorun oluyorda:)Gecici bagladık neti sorun halledilene kadar.Anlıyacağın hallolmazsa son görüşmemiz olabilir:)

GuLSerbeti

Well-known member

Kardeşim benim, sağol ya msn kayboldu, yoksa görüşürdük.Zira sonra görüşemiyebiliriz:)Bizim site yeni oldugu icin sürekli sorun oluyorda:)Gecici bagladık neti sorun halledilene kadar.Anlıyacağın hallolmazsa son görüşmemiz olabilir:)

niye son olsun bu? hani buradaydin hep... bak simdi... :(