T
Tarihci19
Misafir
illailayh ' Alıntı::'( dersha neye başladım abla adayıyım yaniibizde daha anlarız halind en
nedir bu öss yahu belimi büktü
eee her delikanlı kazanamaz
illailayh ' Alıntı::'( dersha neye başladım abla adayıyım yaniibizde daha anlarız halind en
nedir bu öss yahu belimi büktü
Tarihci ' Alıntı:eee her delikanlı kazanamazşaka yapıyorum tabi, o kadar da zor değil, çalışan herkes kazanabilir... şekva etmeyin çalışmaya devam, .) Allah abla adaylığını hayırlı etsin abla olduğun günleride göstersin ...
abla diyonda ialailayh, acaba kolay mı? biz hizmeti kolay sanırız ama inan hicte kolay değildir. Abla, abi sorumluluğuda, imtihanı da büyüktür.illailayh ' Alıntı:amin abi amin hayırlı abla olmayı nasip etsin RABBİM hizmette en üst seviyeye cıkarsın..sıradan olmak istemem![]()
Şualar ' Alıntı:abla diyonda ialailayh, acaba kolay mı? biz hizmeti kolay sanırız ama inan hicte kolay değildir. Abla, abi sorumluluğuda, imtihanı da büyüktür.
Abla olmak istemiyorum, ben hakiki nurcu olmak isterim.
Bİilyorum onu kastettiğin o değildi ben farklı cihetten yaklaştım,sende farklı anladın beni neyse inş hakiki talebe olma vasfına liyakat kesbederiz birgün.illailayh ' Alıntı:tabiki deil ama benim kastım o deildi..nurları hayatıma naksetmek en büyük arzum farklıdan kastımda hakjiki nurcu olmaktı ..artı öss hazırlıkta ve devamında bıcok ogrenciyle muhatap olunuor malesef herkes dıer dershanelerdeki gibi nurları bilimio yada okumuor bu noktada tanıstıran kişiye buyuk sorumluluklar düşüyor abla oluosun otomatıkman şimdi anladn mı kardeşim??bide hakiki nurcu olunup olunmadıgını ancak RABİM bilir biz o yolu takip ederiz elimizden geldigince nurları anlatırız arkadasları sevke getırırz belki vesile oluruz inş..çok keskin olmamak lazımm bızde hosgörü esastır..
hulusi ' Alıntı:Bende üstadıma layık..risaleye vakıf bi talebe olmak istiyorum..dua edin inş
illailayh ' Alıntı:amin abi amin hayırlı abla olmayı nasip etsin RABBİM hizmette en üst seviyeye cıkarsın..sıradan olmak istemem![]()
estf. Abi ne haddime...hulusi ' Alıntı:yani yaşlısın abi geçmi kaldınız diyorsunuzdua ile
Şualar ' Alıntı:estf. Abi ne haddime...
hem vakıf olupta adam olmamış nurcu olmamışlarada şahit olduk. Önemli olan hakiki nurcu olmak...sizde öylesiniz inş.
Şualar ' Alıntı:abla diyonda ialailayh, acaba kolay mı? biz hizmeti kolay sanırız ama inan hicte kolay değildir. Abla, abi sorumluluğuda, imtihanı da büyüktür.
Abla olmak istemiyorum, ben hakiki nurcu olmak isterim.
hulusi ' Alıntı:Bende üstadıma layık..risaleye vakıf bi talebe olmak istiyorum..dua edin inş
illailayh ' Alıntı:o bu deil mesele bence en basta insan olmak gerek.....
ne alaka şimdi ben böyle bişey mi dedim?Tarihci ' Alıntı:hakiki nurcu olmak istemene amin amin aminn,,, lakin birilerine örnek olmak istemez misin.. birilerine yol göstermek vesile olmak istemez misin.. okuduğunu sadece kendine saklamak yerine kendinden ufaklara anlatmak istemez misin.. _________________________________________________
aminn abi inşallah olmuşsunuzdur
Şualar ' Alıntı:ne alaka şimdi ben böyle bişey mi dedim?
Abla olmak istemiyorum derken niyetim coook farklıydı...
Ablalıkta,Abilikte bazen eneleri kabartabiliyor,hizmete zarar verebiliyor böyleleri.
Nitekim şahit oluyoruz.Ben ablalık kisvesi olmadan da hizmet yapabilirim, abla olmamam buna engel mi?
Şualar ' Alıntı:ne alaka şimdi ben böyle bişey mi dedim?
Abla olmak istemiyorum derken niyetim coook farklıydı...
Ablalıkta,Abilikte bazen eneleri kabartabiliyor,hizmete zarar verebiliyor böyleleri.
Nitekim şahit oluyoruz.Ben ablalık kisvesi olmadan da hizmet yapabilirim, abla olmamam buna engel mi?
ablalık evlyalıkla karıstılmasın bence bi kavram hızmetın ıcınde bulunan erkelker abi kızlarda abla oluor otomatıkmann![]()
Abi biz tarihci abi ile bu sekilde harplere alışığız ,yanlış anlaşılma noktasında da ne hikmetse abiyle heeep farklı tellerden calıyoruz.Ama olsun ben bütün abilerimi de tarihci abiyide seviyorum.Kendisine saygım var.hulusi ' Alıntı:tarıhci ve şualar kardeşim ikinizde maşallah manevi olarak güzelsiniz..sanırsam yanlış anlaşılma oldu..ama inanıyorum ki ikinizde güzel,doğru ve aynı şeyleri yazıyorsunuz dua ile![]()