Şevval ayı Kuran-ı Kerim hatmimiz başlamıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabiya

Active member
Hayirli cumalar dualarinizda bizleride unutmayin insAllah cok shane bi site Rabbim dinin hizmetkari olmaktan ayirmasin hic bi zaman...

rabiya

Active member
k. bakmayin lütfen ufak bi sorum olacak size cevaplarimi konu cevaplama paneli de hep yazayim yoksa hizli cevap tami bide bütün hekesin sayfasina bütün forumlara baksam bi sakincasi varmi bide icerde kackisi oldugunda nasil anlasilir...

rabiya

Active member
ve aleyküm selam cevap verdiginiz icin Allah razi olsun bn 1. hatimin 10 ile 11 cüz de aldim Rabbim kabul etsin insAllah...

rabiya

Active member
selamun aleyküm kardes siz 8ile 9 cüzü adima yazmsinz 10. 11 de aldim toplam 4 cüz aldim Alla kabul etsin selam ve dua ile...

memluk

Hatim Sorumlusu
k. bakmayin lütfen ufak bi sorum olacak size cevaplarimi konu cevaplama paneli de hep yazayim yoksa hizli cevap tami bide bütün hekesin sayfasina bütün forumlara baksam bi sakincasi varmi bide icerde kackisi oldugunda nasil anlasilir...

rabiya kardeşim forumdan faydalanmak için evvela üyeliğinizi aktifleştirin forumda istediğiniz yere girip beğendiğiniz yada eklemek istediğiniz yerlere cvb panelinde eklentilerinizi yazın ana sayfada üst kısımdaki yararlı linkler kısmında kimlerin bağlı olduğunu görürsünüz,
hangi konuyu açarsanız o konunun altında konuyu kimler daha okuyor oda gösteriliyor .

rabiya

Active member
s.a yardiminiz icin Allah razi olsun üyeligimi nerden nasil aktilestirecem acaba Allah rizasi icin yardim edin hayirli ve nurlu geceler insAllah...

SaYa

Well-known member
s.a yardiminiz icin Allah razi olsun üyeligimi nerden nasil aktilestirecem acaba Allah rizasi icin yardim edin hayirli ve nurlu geceler insAllah...

aleykum selam... maillerinize bakarsanız size gelen aktivasyon mailinden üyeliğinizi aktifleştirebilirsiniz...önemsiz maillerdede olabilir ... bi bakın yoksa tekrar dönersiniz..

memluk

Hatim Sorumlusu
1. Hatimden kalanlar;

17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
29.cüz

memluk

Hatim Sorumlusu
2. Hatim
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

1. cüz

2.cüz

3.cüz

4.cüz

5.cüz

6.cüz

7.cüz

8.cüz
9.cüz
10.cüz
11.cüz
12.cüz
13.cüz
14.cüz
15.vüz
16.cüz
17.cüz
18.cüz
19.cüz
20.cüz
21.cüz
22.cüz
23.cüz
24.cüz
25.cüz
26.cüz
27.cüz
28.cüz
29.cüz
30.cüz

memluk

Hatim Sorumlusu
1. Hatim
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

12.cüz= pamuk
13.cüz= pamuk
14.cüz= pamuk
15.cüz= pamuk
16.cüz= pamuk

30.cüz=perihan
Allah razı olsun ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...