Şevval ayı Kuran-ı Kerim hatmimiz başlamıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkdaşlar 8 ekime kadar okunacak cüzlerimiz var..

arkadaşlar 8 ekime kadar 21-22-23-24-25-26-27-28-29-30
cüzler okunacaktır..
vefat eden ahmet kardeşimize ve hasta olan ebru kardeşimiz için inşaallah cüzleri bir an önce alıp okuyalım..
selam ve dua ile..

memluk

Hatim Sorumlusu
Cevap: arkdaşlar 8 ekime kadar okunacak cüzlerimiz var..

arkadaşlar 8 ekime kadar 21-22-23-24-25-26-27-28-29-30
cüzler okunacaktır..
vefat eden ahmet kardeşimize ve hasta olan ebru kardeşimiz için inşaallah cüzleri bir an önce alıp okuyalım..
selam ve dua ile..

Allah rahmet eylesin kardeşimize, hasta olana acil şifalr dilerim bu cüzleri şevval ayı hatmi ile birleştirdim kardeşim böylece dağıtmak daha kolay olur .

21 memluk
22 memluk
23 memluk
24 memluk
25 müruvvet
26 müruvvet
27 müruvvet
28 ferdane
29
30mevlüde
ayrıca bu cüzlerde okunacaktır kardeşlerim.

1. Hatimden kalanlar;
21.cüz
22.cüz
24.cüz

memluk

Hatim Sorumlusu
25 müruvvet
26 müruvvet
27 müruvvet
28 ferdane
30mevlüde

29. cüz kaldı kardeşim sizin hatminizden .

memluk

Hatim Sorumlusu
19.cüz zeynep
20.cüz zeynep
29.cüz. mediha kardeşler tarafından alındı allah razı olsun kabul eylesin .

selamun aleykum kardeşim..size acaba bir şey önersem kabul eder misiniz..ben facebook ta hatmi şerif organizasyonu diye bir sayfaya üyeyim orada her gün cüzler dağıtılıyor hatimler veriliyor..acaba ben oradan alıp size ulaştırsam dağıtabilir misiniz inşaallah..
selametle kardeşim..

memluk

Hatim Sorumlusu
selamun aleykum kardeşim..size acaba bir şey önersem kabul eder misiniz..ben facebook ta hatmi şerif organizasyonu diye bir sayfaya üyeyim orada her gün cüzler dağıtılıyor hatimler veriliyor..acaba ben oradan alıp size ulaştırsam dağıtabilir misiniz inşaallah..
selametle kardeşim..

aleykümselam kardeşim maksadımız gayemiz hizmet rıza-ı ilahi olduğundan bu teklifinizi burdaki hatimlerin fecebookta dağıtılması yönünde daha iyi olacak kanısındayım hem forum tanıtımı hemde risale-i nurların anlaşılması açısından daha iyi olur faceye hemem hemen herkes giriyor ama böylesinie mustesna bir forum herkes tarafından bilinmiyor bu açıdanda çok iyi olur ne dersiniz?

evet kardeşim bu sözlerden sonra kesinlikle size katılıyorum..ama bende forumu sürekli takip etmediğimden burada olup biteni bilmiyorum..
face de birde oradaki sayfa yöneticisi arkadaşımız beni msn den de dürtünce bende ister istemez teyakkuza geçiyorum cüzleri dağıtmak için,
forumda benim kendi takipsizliğim yüzünden böyle şeylere el uzatamıyorum kusurumuz affola inşaallah..
ama eğer şimdi yine isterseniz 4 tane cüz var elimde almak isterseniz vereyim inşaallah..(bu sözleri söylerken aslında utandım ama söylediklerinizden sonra benim bunları söylemem hoş olmadı gibi geldi bana)
ama dediğim gibi kabul edersenizde sizin büyüklüğünüzdür.selametle inşaallah.

memluk

Hatim Sorumlusu
1. Hatimden kalanlar;
21.cüz
22.cüz
24.cüz
enesbinmuaz kardeşin kalan cüzü
29.cüz.

ahmetsari

Member
ALLAH teyakkumuzu artırsın.ben uzun bir süredir forumu ziyaret etmiyordum.şu an hangi hatimden kaçıncı cüzü isteyeceğimi anlıyamadım.bana bir cüz ile sitenin kullanımı hakkında biraz bilgi verirseniz duacınız olurum.ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

memluk

Hatim Sorumlusu
ALLAH teyakkumuzu artırsın.ben uzun bir süredir forumu ziyaret etmiyordum.şu an hangi hatimden kaçıncı cüzü isteyeceğimi anlıyamadım.bana bir cüz ile sitenin kullanımı hakkında biraz bilgi verirseniz duacınız olurum.ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

Rabbim ilminizi arttırsın kardeşim Şevval ayı Kuran-ı Kerim hatmi bitti . Zilkade ayı hatimleri başlayacak . yeni ay hatimlerinde dilersieniz 1. cüzü sizin adınaza yazalım. şu linkten bakabilirsiniz

http://www.risaleforum.net/site-yon...295-zil-kade-ayi-kuran-i-kerim-hatmimiz-basla
Anasayfada istediğiniz konular başlık halinde mevcut bu konuyu burdan araştırabilir takıldığınız yerde buraya soru sorarsınız yönetim siznle ilgilenir Rabbim yar ve yardımcınız olsun .

http://www.risaleforum.net/site-yon...rdim-konulari/7988-forum-nasil-kullanilir.htm

þifaa

Well-known member
selamün aleyküm. Zilkade ayı hatimlerinden 3. ve 4. cüzü ben alabilirim şimdiden yazayımda cumartesi günü konuyu açtığınız zaman benim ismimi yazarsınız inşaallah...selametle...

Aleyküm selam kardeşim yeni hatim açıldı ve sizin cüzler adınıza yazıldı ALLAH kabul eylesin.

memluk

Hatim Sorumlusu
Şevval ayı Kuran-ı Kerim Hatmi tamamlanmıştır Allah cümlenizden razı olsun kardeşlerim....

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

1. cüz=şifaa
2.cüz=şifaa
3.cüz=duygu_bulut
4.cüz=duygu_bulut
5.cüz=hubbuuhra
6.cüz=delailin-nur
7.cüz= zümera
8.cüz=rabiya
9.cüz=rabiya
10.cüz=rabiya
11.cüz=rabiya
12.cüz= pamuk
13.cüz= pamuk
14.cüz= pamuk
15.cüz= pamuk
16.cüz= pamuk
17.cüz=memluk
18.cüz=memluk
19.cüz=zeynep
20.cüz=zeynep
21.cüz=ABDULLAH
22.cüz=ABDULLAH
23. cüz=YILDIZNAME
24.cüz=ABDULLAH
25.cüz=sahici159
26.cüz=sahici159
27.cüz=rabiya
28.cüz=rabiya
29.cüz=mediha
30.cüz=perihan

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce ALLAH’ım!

"Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun.

Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle,

ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim.

ALLAH’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle.

O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi!

Kurani Azimussanin her harfi için bizlere sevap yaz. Okurken yaptığımız hataları bağışla, tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur. Kur'an-ı Kerim'i kalblerimize nur eyle, Cennet yolumuzu aydınlat.

Yâ Rabbi!

Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah-i bârigâh-ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr.

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...